Дуже смачний омлет з сиром і грибами
Коли класична глазунья набридла – готуємо оригінальний і шалено смачний омлет з яєць і молока з додаванням твердого сиру і грибів. В таке блюдо чудово підійдуть звичайні печериці, а також будь-які лісові грибочки, особливо, гливи.
Час приготування – 20 хв.
Час приготування – 10 хв.
Порції – 3.
Склад:
- Гриби – 300 гр.
- Яйця – 4 шт.
- Молоко – 5-7 ст. л.
- Сир – 50 гр.
- Масло вершкове – 20 гр.
- Сіль – за смаком.
- Чебрець – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Готування починаємо з промивання грибів та їх нарізки.
Крок 2. У сковороді розтоплюємо вершкове масло і протягом хвилини обсмажуємо грибочки.
Крок 3. У чашу блендера відправляємо яйця, натертий сир, молоко, сіль і трохи чебрецю.
Крок 4. Перебиваємо всі компоненти до однорідності і заливаємо ними обсмажені гриби.
Крок 5. Доводимо масу до кипіння і після готуємо на мінімальному вогні під кришкою близько 10 хвилин.
Крок 6. Після зняття з вогню тримаємо під кришкою ще пару хвилин і розкладаємо по тарілках. Приємного апетиту!