Омлет з сиром – 10 рецептів на сковороді в духовці з покроковими фото

Дуже смачний омлет з сиром і грибами

Коли класична глазунья набридла – готуємо оригінальний і шалено смачний омлет з яєць і молока з додаванням твердого сиру і грибів. В таке блюдо чудово підійдуть звичайні печериці, а також будь-які лісові грибочки, особливо, гливи.

Час приготування – 20 хв.

Час приготування – 10 хв.

Порції – 3.

Склад:

  • Гриби – 300 гр.
  • Яйця – 4 шт.
  • Молоко – 5-7 ст. л.
  • Сир – 50 гр.
  • Масло вершкове – 20 гр.
  • Сіль – за смаком.
  • Чебрець – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Готування починаємо з промивання грибів та їх нарізки.

Крок 2. У сковороді розтоплюємо вершкове масло і протягом хвилини обсмажуємо грибочки.

Крок 3. У чашу блендера відправляємо яйця, натертий сир, молоко, сіль і трохи чебрецю.

Крок 4. Перебиваємо всі компоненти до однорідності і заливаємо ними обсмажені гриби.

Крок 5. Доводимо масу до кипіння і після готуємо на мінімальному вогні під кришкою близько 10 хвилин.

Крок 6. Після зняття з вогню тримаємо під кришкою ще пару хвилин і розкладаємо по тарілках. Приємного апетиту!