Оссобуко у фользі в духовці
Оссобуко у фользі в духовці виходить дуже ситним і цікавим за смаком. Таке блюдо точно різноманітить ваш домашній або святковий стіл. Приготувати його в домашніх умовах зможе кожен. Для цього дотримуйтесь простим крокам з нашого перевіреного покрокового рецепта.
Час готування – 2 години 30 хвилин
Час приготування – 30 хвилин
Порції – 1
Інгредієнти:
- Стейк гомілки яловичої – 1 шт.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Морква – 1 шт.
- Паста томатна – 2 ст. л.
- Бульйон – 1 склянка
- Вино червоне – 0,5 склянки
- Спеції – за смаком.
- Масло рослинне – для смаження.
Процес приготування:
Крок 1. Промиваємо яловичу голяшку і обсушуємо її.
Крок 2. Далі продукт натираємо сіллю і чорним меленим перцем.
Крок 3. Обсмажуємо яловичину на кістці в сковороді з рослинним маслом. Готуємо до рум’янцю з обох сторін.
Крок 4. Ріжемо кубиками цибулю та моркву. Обсмажуємо овочі до м’якості, доповнюємо вином, бульйоном, томатною пастою і спеціями. Доводимо до кипіння і вимикаємо плиту.
Крок 5. У форму для запікання кладемо яловичину, поливаємо соусом. Закриваємо заготівлю фольгою.
Крок 6. Відправляємо частування в розігріту до 160 градусів духовку. Готуємо близько 1,5-2 годин.
Крок 7. Оссобуко у фользі в духовці готово. Можна подавати до столу і пробувати!