Овочеве рагу в духовці з капустою
Овочеве рагу в духовці з капустою кожен зможе приготувати в домашніх умовах. Для цього використовуйте перевірений рецепт з покроковими фотографіями із нашої збірки. Готове блюдо вийде неймовірно соковитим і апетитним. Можна використовувати як самостійне частування або як гарнір.
Час приготування: 1 годину 10 хвилин
Час приготування – 20 хвилин
Порції – 4
Інгредієнти:
- Капуста білокачанна невелика – 0,5 шт.
- Картопля – 500 гр.
- Цибуля ріпчаста дрібний – 2 шт.
- Морква середня – 2 шт.
- Помідори великі – 1 шт.
- Горошок зелений стручковий – 0,5 кг
- Петрушка – 0,5 пучка.
- Сметана – 200 гр.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Масло рослинне – для змазування.
Процес приготування:
Крок 1. Підготуємо необхідні продукти за списком.
Крок 2. Очищаємо цибулю від лушпиння і нарізаємо невеликими шматочками.
Крок 3. Очищаємо моркву і розбираємо на невеликі брусочки. Цибулю і моркву викладаємо в горщики для запікання, які попередньо обмазуємо рослинним маслом.
Крок 4. Очищаємо і промиваємо картоплю, ріжемо її кубиками. Також відправляємо в горщики.
Крок 5. Очищаємо горошок і викладаємо до інших овочів.
Крок 6. Промиваємо і дрібно шаткуємо капусту.
Крок 7. Розподіляємо капусту по горщикам, утрамбовуємо вміст.
Крок 8. Солимо заготівлю, перчимо, доповнюємо зеленню і сметаною.
Крок 9. Сюди ж викладаємо шматочки помідорів. Закрити горщики кришками і відправляємо в розігріту до 200 градусів духовку на 40-50 хвилин.
Крок 10. Овочеве рагу в духовці з капустою готово. Пригощайтеся!