Овочеве рагу з капустою – 8 рецептів приготування з покроковими фото

Овочеве рагу в духовці з капустою

Овочеве рагу в духовці з капустою кожен зможе приготувати в домашніх умовах. Для цього використовуйте перевірений рецепт з покроковими фотографіями із нашої збірки. Готове блюдо вийде неймовірно соковитим і апетитним. Можна використовувати як самостійне частування або як гарнір.

Час приготування: 1 годину 10 хвилин

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 4

Інгредієнти:

  • Капуста білокачанна невелика – 0,5 шт.
  • Картопля – 500 гр.
  • Цибуля ріпчаста дрібний – 2 шт.
  • Морква середня – 2 шт.
  • Помідори великі – 1 шт.
  • Горошок зелений стручковий – 0,5 кг
  • Петрушка – 0,5 пучка.
  • Сметана – 200 гр.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Масло рослинне – для змазування.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо необхідні продукти за списком.

Крок 2. Очищаємо цибулю від лушпиння і нарізаємо невеликими шматочками.

Крок 3. Очищаємо моркву і розбираємо на невеликі брусочки. Цибулю і моркву викладаємо в горщики для запікання, які попередньо обмазуємо рослинним маслом.

Крок 4. Очищаємо і промиваємо картоплю, ріжемо її кубиками. Також відправляємо в горщики.

Крок 5. Очищаємо горошок і викладаємо до інших овочів.

Крок 6. Промиваємо і дрібно шаткуємо капусту.

Крок 7. Розподіляємо капусту по горщикам, утрамбовуємо вміст.

Крок 8. Солимо заготівлю, перчимо, доповнюємо зеленню і сметаною.

Крок 9. Сюди ж викладаємо шматочки помідорів. Закрити горщики кришками і відправляємо в розігріту до 200 градусів духовку на 40-50 хвилин.

Крок 10. Овочеве рагу в духовці з капустою готово. Пригощайтеся!