Овочеве рагу з капустою і картоплею – 7 рецептів приготування з покроковими фото

Рагу з капустою, картоплею і кабачками

Рагу з капустою, картоплею і кабачками, особливо з молодими, буде у вас самодостатнім вечерею з невеликою кількістю калорій. Готуємо рагу в сковороді. Обсмажимо тільки морква з кабачками в невеликій кількості олії. Тушкуємо рагу в томатному соусі, а додаємо приправи за смаком.

Час приготування: 50 хвилин.

Час приготування: 15 хвилин.

Порції: 2.

Склад:

  • Картопля – 4 шт.
  • Капуста – ½ невеликого качана.
  • Кабачок – 1 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Помідори – 2 шт.
  • Сіль – за смаком.
  • Приправи – за смаком.
  • Часник – за смаком.
  • Масло рослинне – для смаження.
  • Томатна паста – 2-3 ст. л.
  • Вода – 1 склянка

Процес приготування:

Крок 1. Овочі для рагу відразу почистіть і промийте. Моркву розрізати на кружки.

Крок 2. Молодий кабачок або цукіні наріжте тонкими полукружками.

Крок 3. Капусту нашаткуйте тонкою соломкою.

Крок 4. Помідори обшпарте окропом, зніміть шкірку і м’якоть розріжте на маленькі кубики.

Крок 5. Картоплю наріжте так само, як і кабачки.

Крок 6. У глибокій сковороді розігрійте трохи рослинного масла. Обсмажте на ньому, на середньому вогні і протягом 5 хвилин нарізку моркви з кабачком.

Крок 7. Потім в сковороду перекладіть нарізку інших овочів, посипте сіллю з приправами, перемішайте і пару хвилин потушкуйте. Томатну пасту розведіть у склянці води, залийте овочі, добре перемішайте і тушкуйте рагу під кришкою протягом 20 хвилин.

Крок 8. До кінця гасіння додайте до овочів часник. Приготоване рагу з капустою, картоплею і кабачками розкладіть по порційних тарілках, доповніть зеленню і сервіруйте до столу гарячим. Приємного апетиту!