Рагу з капустою, картоплею і кабачками
Рагу з капустою, картоплею і кабачками, особливо з молодими, буде у вас самодостатнім вечерею з невеликою кількістю калорій. Готуємо рагу в сковороді. Обсмажимо тільки морква з кабачками в невеликій кількості олії. Тушкуємо рагу в томатному соусі, а додаємо приправи за смаком.
Час приготування: 50 хвилин.
Час приготування: 15 хвилин.
Порції: 2.
Склад:
- Картопля – 4 шт.
- Капуста – ½ невеликого качана.
- Кабачок – 1 шт.
- Морква – 1 шт.
- Помідори – 2 шт.
- Сіль – за смаком.
- Приправи – за смаком.
- Часник – за смаком.
- Масло рослинне – для смаження.
- Томатна паста – 2-3 ст. л.
- Вода – 1 склянка
Процес приготування:
Крок 1. Овочі для рагу відразу почистіть і промийте. Моркву розрізати на кружки.
Крок 2. Молодий кабачок або цукіні наріжте тонкими полукружками.
Крок 3. Капусту нашаткуйте тонкою соломкою.
Крок 4. Помідори обшпарте окропом, зніміть шкірку і м’якоть розріжте на маленькі кубики.
Крок 5. Картоплю наріжте так само, як і кабачки.
Крок 6. У глибокій сковороді розігрійте трохи рослинного масла. Обсмажте на ньому, на середньому вогні і протягом 5 хвилин нарізку моркви з кабачком.
Крок 7. Потім в сковороду перекладіть нарізку інших овочів, посипте сіллю з приправами, перемішайте і пару хвилин потушкуйте. Томатну пасту розведіть у склянці води, залийте овочі, добре перемішайте і тушкуйте рагу під кришкою протягом 20 хвилин.
Крок 8. До кінця гасіння додайте до овочів часник. Приготоване рагу з капустою, картоплею і кабачками розкладіть по порційних тарілках, доповніть зеленню і сервіруйте до столу гарячим. Приємного апетиту!