Як приготувати овочевий суп з цвітною капустою?
Це дуже простий у приготуванні вітамінний супчик. Низькокалорійний і легкий для шлунка – ідеальний варіант для тих, хто постить, сидить на дієті або просто любить нежирну їжу.
Час готування: 50 хв.
Час приготування: 30 хв.
Порцій: 4-6.
Склад:
- Капуста кольорова – 1 шт.
- Морква – 1 шт.
- Помідори – 1 шт.
- Часник – 2-3 зуб.
- Цибуля – 1 шт.
- Картопля – 2 шт.
- Коріандр – за смаком.
- Лист лавровий – 1 шт.
- сушена Зелень – за смаком.
- Сіль –за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Масло рослинне – для смаження.
Процес приготування:
1. Овочі вимити. Цвітну капусту розберіть на суцвіття.
2. Моркву і картоплю наріжте кубиками.
3. Помідори дрібно наріжте.
4. Ріпчасту цибулю дрібно наріжте і обсмажте на рослинному маслі до м’якості. Зубчики часнику очистити і дуже дрібно наріжте ножем.
5. У каструлю влийте воду, додайте спеції і доведіть до кипіння. Далі викладіть картоплю, проварити 3-4 хвилини. Потім додайте капусту, моркву і помідори.
6. Через 5-7 хвилин додайте цибулю і часник. Суп посоліть і прикрийте каструлю кришкою. Залиште страву настоятися 4-5 хвилин. Потім овочевий суп з кольоровою капустою подавайте до столу в гарячому вигляді.
Приємного апетиту!