Овочевий суп – 10 рецептів приготування з покроковими фото

Як приготувати овочевий суп з цвітною капустою?

Це дуже простий у приготуванні вітамінний супчик. Низькокалорійний і легкий для шлунка – ідеальний варіант для тих, хто постить, сидить на дієті або просто любить нежирну їжу.

Час готування: 50 хв.

Час приготування: 30 хв.

Порцій: 4-6.

Склад:

  • Капуста кольорова – 1 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Помідори – 1 шт.
  • Часник – 2-3 зуб.
  • Цибуля – 1 шт.
  • Картопля – 2 шт.
  • Коріандр – за смаком.
  • Лист лавровий – 1 шт.
  • сушена Зелень – за смаком.
  • Сіль –за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Масло рослинне – для смаження.

Процес приготування:

1. Овочі вимити. Цвітну капусту розберіть на суцвіття.

2. Моркву і картоплю наріжте кубиками.

3. Помідори дрібно наріжте.

4. Ріпчасту цибулю дрібно наріжте і обсмажте на рослинному маслі до м’якості. Зубчики часнику очистити і дуже дрібно наріжте ножем.

5. У каструлю влийте воду, додайте спеції і доведіть до кипіння. Далі викладіть картоплю, проварити 3-4 хвилини. Потім додайте капусту, моркву і помідори.

6. Через 5-7 хвилин додайте цибулю і часник. Суп посоліть і прикрийте каструлю кришкою. Залиште страву настоятися 4-5 хвилин. Потім овочевий суп з кольоровою капустою подавайте до столу в гарячому вигляді.

Приємного апетиту!