Пампушки – 10 рецептів приготування з покроковими фото

Покроковий рецепт приготування пампушок з сиром

Оригінальний рецепт несолодких пампушок з яскравим сирним смаком. Щоб частування вийшло ще більш цікавим і пікантним, варто використовувати сорти сиру з насиченим ароматом і характерним смаком.

Час приготування: 30 хв.

Час приготування: 10 хв.

Порцій – 6.

Склад:

  • Кефір – 1 склянка
  • Сир тертий – 1 склянка
  • Цукор-пісок – 0,5 ч. л.
  • Сіль – за смаком.
  • Сода – 0,5 ч. л.
  • Борошно пшеничне – 2 склянки

Процес приготування:

1. Теплий кефір з’єднують з натертим сиром.

2. У масу вмішують цукор і соду, а також трохи солі.

3. Поступово всипають борошно. Її підсумкове кількість може залежати від якості борошна. Масу швидко і активно перемішують.

4. У розігріте на сковороді масло, столовою ложкою викладають тісто і смажать пампушки на середньому вогні по кілька хвилин з кожного боку.

5. Готові вироби кладуть на паперову серветку, прибираючи зайвий жир, і подають гарячими з зеленню і шинкою.