Покроковий рецепт приготування пампушок з сиром
Оригінальний рецепт несолодких пампушок з яскравим сирним смаком. Щоб частування вийшло ще більш цікавим і пікантним, варто використовувати сорти сиру з насиченим ароматом і характерним смаком.
Час приготування: 30 хв.
Час приготування: 10 хв.
Порцій – 6.
Склад:
- Кефір – 1 склянка
- Сир тертий – 1 склянка
- Цукор-пісок – 0,5 ч. л.
- Сіль – за смаком.
- Сода – 0,5 ч. л.
- Борошно пшеничне – 2 склянки
Процес приготування:
1. Теплий кефір з’єднують з натертим сиром.
2. У масу вмішують цукор і соду, а також трохи солі.
3. Поступово всипають борошно. Її підсумкове кількість може залежати від якості борошна. Масу швидко і активно перемішують.
4. У розігріте на сковороді масло, столовою ложкою викладають тісто і смажать пампушки на середньому вогні по кілька хвилин з кожного боку.
5. Готові вироби кладуть на паперову серветку, прибираючи зайвий жир, і подають гарячими з зеленню і шинкою.