Панкейкі класичні – 10 рецептів в домашніх умовах з покроковими фото

Бананові панкейкі в домашніх умовах

По суті це звичайні панкейкі, збагачені смаком і ароматом, якими володіє банан. З такою смачною випічки приємно починати новий день, вона точно наситить вас і підніме настрій.

Час готування: 40 хв.

Час приготування: 20 хв.

Порцій: 2.

Інгредієнти:

  • Молоко – 320 мл
  • Банан – 1 шт.
  • Цукор – 2 ст. л.
  • Яйце куряче – 1 шт.
  • Масло вершкове – 30 гр.
  • Борошно пшеничне – 250 гр.
  • Розпушувач для тіста – 2 ч. л.
  • Сіль – 1 щіпка.

Процес приготування:

1. У миску розбийте яйце, додайте сіль і цукор, добре збийте інгредієнти віночком.

2. Банан очистити від шкірки і розімніть в пюре. Додайте бананову масу і розм’якшене вершкове масло в миску, добре перемішайте.

3. Потім влийте молоко і всипте просіяне з розпушувачем борошно, замісіть тісто для панкейків.

4. Розігрійте Сковороду, в центр викладіть 2-3 столові ложки тіста сформуйте панкейк. Смажте з обох боків до рум’яного кольору.

5. Готові панкейкі складіть стопкою, полийте медом або варенням і подавайте на стіл.

Приємного апетиту!