Бананові панкейкі в домашніх умовах
По суті це звичайні панкейкі, збагачені смаком і ароматом, якими володіє банан. З такою смачною випічки приємно починати новий день, вона точно наситить вас і підніме настрій.
Час готування: 40 хв.
Час приготування: 20 хв.
Порцій: 2.
Інгредієнти:
- Молоко – 320 мл
- Банан – 1 шт.
- Цукор – 2 ст. л.
- Яйце куряче – 1 шт.
- Масло вершкове – 30 гр.
- Борошно пшеничне – 250 гр.
- Розпушувач для тіста – 2 ч. л.
- Сіль – 1 щіпка.
Процес приготування:
1. У миску розбийте яйце, додайте сіль і цукор, добре збийте інгредієнти віночком.
2. Банан очистити від шкірки і розімніть в пюре. Додайте бананову масу і розм’якшене вершкове масло в миску, добре перемішайте.
3. Потім влийте молоко і всипте просіяне з розпушувачем борошно, замісіть тісто для панкейків.
4. Розігрійте Сковороду, в центр викладіть 2-3 столові ложки тіста сформуйте панкейк. Смажте з обох боків до рум’яного кольору.
5. Готові панкейкі складіть стопкою, полийте медом або варенням і подавайте на стіл.
Приємного апетиту!