Панкейки на молоці – 10 рецептів пишних панкейків на сковороді в домашніх умовах з покроковими фото

Домашні панкейки на вівсяному молоці

Домашні панкейки на вівсяному молоці, приготовані на основі цільнозернового борошна та натурального бджолиного меду – це частування з правильного харчування, яким можна побалуватися навіть при дотриманні дієти і непереносимості лактози. А якщо доповнити страву свіжими ягодами та іншими топінгами, вийде справжній делікатес!

Час приготування – 25 хв.

Час приготування – 15 хв.

Порції – 2.

Інгредієнти:

  • Молоко вівсяне – 200мл.
  • Мед – 2 ст.
  • Банан – 1 шт.
  • Борошно цільнозернове – 5 ст.л.
  • Дріжджі сухі швидкодіючі – 0,5 ч. л.
  • Олія – ​​1 ч.л.

Процес приготування:

Крок 1. Знімаємо шкірку з банана і ретельно розминаємо м’якоть.

Крок 2. До фруктової кашки відправляємо мед та альтернативне молоко.

Крок 3. Пробиваємо компоненти занурювальним блендером і всипаємо дріжджі та борошно.

Крок 4. Замішуємо однорідне тісто без грудочок.

Крок 5. Сковороду промазуємо тонким шаром рослинної олії та випікаємо млинці по одному, обсмажуємо до золотистості з обох боків.

Крок 6. Гарно сервіруємо страву та запрошуємо сім’ю для дегустації. Приємного чаювання!