Домашні панкейки на вівсяному молоці
Домашні панкейки на вівсяному молоці, приготовані на основі цільнозернового борошна та натурального бджолиного меду – це частування з правильного харчування, яким можна побалуватися навіть при дотриманні дієти і непереносимості лактози. А якщо доповнити страву свіжими ягодами та іншими топінгами, вийде справжній делікатес!
Час приготування – 25 хв.
Час приготування – 15 хв.
Порції – 2.
Інгредієнти:
- Молоко вівсяне – 200мл.
- Мед – 2 ст.
- Банан – 1 шт.
- Борошно цільнозернове – 5 ст.л.
- Дріжджі сухі швидкодіючі – 0,5 ч. л.
- Олія – 1 ч.л.
Процес приготування:
Крок 1. Знімаємо шкірку з банана і ретельно розминаємо м’якоть.
Крок 2. До фруктової кашки відправляємо мед та альтернативне молоко.
Крок 3. Пробиваємо компоненти занурювальним блендером і всипаємо дріжджі та борошно.
Крок 4. Замішуємо однорідне тісто без грудочок.
Крок 5. Сковороду промазуємо тонким шаром рослинної олії та випікаємо млинці по одному, обсмажуємо до золотистості з обох боків.
Крок 6. Гарно сервіруємо страву та запрошуємо сім’ю для дегустації. Приємного чаювання!