Печінковий рулет – 6 рецептів в духовці з покроковими фото

Рулет зі свинячої печінки

Рулет зі свинячої печінки – це ситна і смачна кулінарна ідея для вашого домашнього столу. Порадуйте близьких або гостей з допомогою нашого перевіреного покрокового рецепти з фотографіями. Апетитне блюдо точно нікого не залишить байдужим. Обов’язково спробуйте!

Час готування – 1 година 30 хвилин

Час приготування – 30 хвилин

Порції – 6

Інгредієнти:

  • Печінка свиняча – 0,5 кг
  • Картопля – 150 гр.
  • Часник – 2 зубчики.
  • Сіль – 5 гр.
  • Сметана – 1 ст. л.
  • Коріандр мелений – 4 гр.

Для начинки:

  • Цибуля ріпчаста – 3 шт.
  • Морква – 2 шт.
  • Кріп – 4 гілки.
  • Масло вершкове – 20 гр. + для смаження.
  • Сметана – 1 ст. л.
  • Коріандр мелений – 3 гр.
  • Сіль – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Спочатку підготуємо начинку. На вершковому маслі обсмажуємо подрібнені цибулю з морквою. Доповнюємо їх кропом, сіллю, коріандром і сметаною. Перемішуємо.

Крок 2. Очищаємо печінку від плівок і прожилок, перебиваємо її в блендері до однорідної маси.

Крок 3. В печінкову суміш додаємо тертий картопля, часник, сіль, коріандр і трохи сметани. Вимішуємо тісто.

Крок 4. Викладаємо отриману масу на деко з фольгою і розрівнюємо.

Крок 5. Рівномірно розподіляємо по печінкової основі овочеву начинку.

Крок 6. Дуже акуратно згортаємо заготівлю і формуємо ковбаску в оболонці з фольги. Далі заготівлю випікаємо в розігрітій до 180 градусів духовці приблизно 45-50 хвилин. Важливо не порвати фольгу, інакше вміст буде витікати.

Крок 7. Рулет зі свинячої печінки готовий. Нарізуйте порційними шматочками і подавайте до столу.