Рулет зі свинячої печінки
Рулет зі свинячої печінки – це ситна і смачна кулінарна ідея для вашого домашнього столу. Порадуйте близьких або гостей з допомогою нашого перевіреного покрокового рецепти з фотографіями. Апетитне блюдо точно нікого не залишить байдужим. Обов’язково спробуйте!
Час готування – 1 година 30 хвилин
Час приготування – 30 хвилин
Порції – 6
Інгредієнти:
- Печінка свиняча – 0,5 кг
- Картопля – 150 гр.
- Часник – 2 зубчики.
- Сіль – 5 гр.
- Сметана – 1 ст. л.
- Коріандр мелений – 4 гр.
Для начинки:
- Цибуля ріпчаста – 3 шт.
- Морква – 2 шт.
- Кріп – 4 гілки.
- Масло вершкове – 20 гр. + для смаження.
- Сметана – 1 ст. л.
- Коріандр мелений – 3 гр.
- Сіль – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Спочатку підготуємо начинку. На вершковому маслі обсмажуємо подрібнені цибулю з морквою. Доповнюємо їх кропом, сіллю, коріандром і сметаною. Перемішуємо.
Крок 2. Очищаємо печінку від плівок і прожилок, перебиваємо її в блендері до однорідної маси.
Крок 3. В печінкову суміш додаємо тертий картопля, часник, сіль, коріандр і трохи сметани. Вимішуємо тісто.
Крок 4. Викладаємо отриману масу на деко з фольгою і розрівнюємо.
Крок 5. Рівномірно розподіляємо по печінкової основі овочеву начинку.
Крок 6. Дуже акуратно згортаємо заготівлю і формуємо ковбаску в оболонці з фольги. Далі заготівлю випікаємо в розігрітій до 180 градусів духовці приблизно 45-50 хвилин. Важливо не порвати фольгу, інакше вміст буде витікати.
Крок 7. Рулет зі свинячої печінки готовий. Нарізуйте порційними шматочками і подавайте до столу.