Перлова каша – 10 рецептів приготування з покроковими фото

Покроковий рецепт приготування перлової каші з м’ясом

Ситний варіант приготування перлової каші на обід – з додаванням м’яса. Повноцінне блюдо різноманітить ваше звичне домашнє меню, а кулінарний процес порадує своєю простотою.

Час готування: 1 год

Час приготування: 40 хвилин

Порцій – 4

Інгредієнти:

  • Крупа перлова – 2 склянки
  • Вода – 4 склянки
  • Свинина – 300 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Сіль – за смаком.
  • Масло рослинне – 2 ст. л.

Процес приготування:

1. Вимочуємо перлову крупу в холодній воді. Свинину ріжемо кубиками, цибулю і моркву – невеликими шматочками.

2. На рослинному маслі обсмажуємо м’ясні шматочки близько 5-7 хвилин.

3. Слідом додаємо тонкі півкільця цибулі.

4. Тушкуємо продукти і приєднуємо до них моркву.

5. Смажимо до готовності всіх продуктів, після чого вливаємо окріп.

6. Солимо заготовку по своєму смаку.

7. Опускаємо підготовлену крупу і залишаємо страву нудитися не менше 40 хвилин.

8. Ароматна перлова каша з м’ясом готова. Діліть на порції і подавайте до столу!