Покроковий рецепт приготування перлової каші з м’ясом
Ситний варіант приготування перлової каші на обід – з додаванням м’яса. Повноцінне блюдо різноманітить ваше звичне домашнє меню, а кулінарний процес порадує своєю простотою.
Час готування: 1 год
Час приготування: 40 хвилин
Порцій – 4
Інгредієнти:
- Крупа перлова – 2 склянки
- Вода – 4 склянки
- Свинина – 300 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Морква – 1 шт.
- Сіль – за смаком.
- Масло рослинне – 2 ст. л.
Процес приготування:
1. Вимочуємо перлову крупу в холодній воді. Свинину ріжемо кубиками, цибулю і моркву – невеликими шматочками.
2. На рослинному маслі обсмажуємо м’ясні шматочки близько 5-7 хвилин.
3. Слідом додаємо тонкі півкільця цибулі.
4. Тушкуємо продукти і приєднуємо до них моркву.
5. Смажимо до готовності всіх продуктів, після чого вливаємо окріп.
6. Солимо заготовку по своєму смаку.
7. Опускаємо підготовлену крупу і залишаємо страву нудитися не менше 40 хвилин.
8. Ароматна перлова каша з м’ясом готова. Діліть на порції і подавайте до столу!