Як приготувати смачну перловку з тушонкою?
Дуже простий рецепт приготування смачної та поживної перловки з тушонкою. Підготовка не займе багато часу, а всю основну роботу виконає мультиварка, дозволяючи вам займатися своїми справами. Каша виходить розсипчастою, але при цьому м’якою і ніжною.
Час готування: 60 хв
Час приготування: 10 хв.
Порцій – 4.
Склад:
- Крупа перлова – 2 мульт.ст.
- Вода – 6 мульт.ст.
- Тушонка – 500 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Помідор – 1 шт.
- Морква – 1 шт.
- Масло рослинне – за смаком.
- Спеції – за смаком
- Сіль – за смаком
Процес приготування:
1. Нарізаємо цибулю і помідори, моркву натираємо на тертці. Вибираємо в мультиварці режим «Випічка», заливаємо в чашу соняшникову олію і обсмажуємо овочі.
2. Перлову крупу ретельно промиваємо і додаємо її разом з тушонкою в чашу мультиварки.
3. Заливаємо в чашу воду, додаємо спеції і сіль.
4. Вибираємо режим «Плов» і готуємо кашу до сигналу.
5. Готову перловку перемішуємо і подаємо до столу. Приємного апетиту!