Перловка в мультиварці – 10 рецептів приготування з покроковими фото

Як приготувати смачну перловку з тушонкою?

Дуже простий рецепт приготування смачної та поживної перловки з тушонкою. Підготовка не займе багато часу, а всю основну роботу виконає мультиварка, дозволяючи вам займатися своїми справами. Каша виходить розсипчастою, але при цьому м’якою і ніжною.

Час готування: 60 хв

Час приготування: 10 хв.

Порцій – 4.

Склад:

  • Крупа перлова – 2 мульт.ст.
  • Вода – 6 мульт.ст.
  • Тушонка – 500 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Помідор – 1 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Масло рослинне – за смаком.
  • Спеції – за смаком
  • Сіль – за смаком

Процес приготування:

1. Нарізаємо цибулю і помідори, моркву натираємо на тертці. Вибираємо в мультиварці режим «Випічка», заливаємо в чашу соняшникову олію і обсмажуємо овочі.

2. Перлову крупу ретельно промиваємо і додаємо її разом з тушонкою в чашу мультиварки.

3. Заливаємо в чашу воду, додаємо спеції і сіль.

4. Вибираємо режим «Плов» і готуємо кашу до сигналу.

5. Готову перловку перемішуємо і подаємо до столу. Приємного апетиту!