Перловка в мультиварці – 10 рецептів приготування з покроковими фото

Як зварить смачну перлову кашу з цибулею в мультиварці?

Швидкий і не вимагає багато зусиль рецепт перлової каші в мультиварці. Перловка, приготовлена таким способом, виходить смачною, ситною і розсипчастою. А головне, що при приготуванні перлової крупи в мультиварці, в ній зберігається безліч корисних речовин.

Час приготування: 70 хв

Час приготування: 10 хв.

Порцій – 3.

Склад:

  • Крупа перлова – 250 гр.
  • Вода – 800 мл
  • Морква – 2 шт.
  • Цибуля – 1 шт.
  • Курка – ½ тушки
  • Масло рослинне – 1 ст. л.
  • Сіль – за смаком
  • Спеції – за смаком

Процес приготування:

1. Гарненько промиваємо перлову крупу і заливаємо її водою приблизно на півгодини.

2. Курку нарізаємо невеликими шматочками.

3. Цибулю і моркву ретельно вимиваємо, очищаємо і ріжемо дрібними кубиками.

4. Наливаємо в чашу мультиварки рослинне масло, закладаємо в неї курку. Прикриваємо кришкою і вибираємо режим «Гасіння» на годину. Через 3 хвилини додаємо в каструлю цибулю з морквою.

5. Через 10 хвилин засипаємо в чашу мультиварки перловку і заливаємо її гарячою водою. Додаємо сіль і спеції, перемішуємо і, прикривши кришкою, залишаємо готуватися.

6. Готову перловку залишаємо доходити під закритою кришкою ще 15 хвилин, після чого розкладаємо її по тарілках і подаємо. Приємного апетиту!