Як зварить смачну перлову кашу з цибулею в мультиварці?
Швидкий і не вимагає багато зусиль рецепт перлової каші в мультиварці. Перловка, приготовлена таким способом, виходить смачною, ситною і розсипчастою. А головне, що при приготуванні перлової крупи в мультиварці, в ній зберігається безліч корисних речовин.
Час приготування: 70 хв
Час приготування: 10 хв.
Порцій – 3.
Склад:
- Крупа перлова – 250 гр.
- Вода – 800 мл
- Морква – 2 шт.
- Цибуля – 1 шт.
- Курка – ½ тушки
- Масло рослинне – 1 ст. л.
- Сіль – за смаком
- Спеції – за смаком
Процес приготування:
1. Гарненько промиваємо перлову крупу і заливаємо її водою приблизно на півгодини.
2. Курку нарізаємо невеликими шматочками.
3. Цибулю і моркву ретельно вимиваємо, очищаємо і ріжемо дрібними кубиками.
4. Наливаємо в чашу мультиварки рослинне масло, закладаємо в неї курку. Прикриваємо кришкою і вибираємо режим «Гасіння» на годину. Через 3 хвилини додаємо в каструлю цибулю з морквою.
5. Через 10 хвилин засипаємо в чашу мультиварки перловку і заливаємо її гарячою водою. Додаємо сіль і спеції, перемішуємо і, прикривши кришкою, залишаємо готуватися.
6. Готову перловку залишаємо доходити під закритою кришкою ще 15 хвилин, після чого розкладаємо її по тарілках і подаємо. Приємного апетиту!