Підлива зі свинини – це смачний і простий у виконанні продукт для вашого обіду або вечері. Подавайте частування з картопляним пюре, макаронами або крупами. Є багато варіантів приготування апетитною домашньої підливи. Кращі з них ми зібрали в нашій кулінарній збірці з десяти покрокових рецептів з фотографіями.
Підлива зі свинини на сковороді з борошном і томатною пастою
Підлива зі свинини на сковороді з борошном і томатною пастою — це насичене і смачне частування, яке відмінно підійде до картоплі або рису. Таке кулінарне рішення стане відмінним обідом або вечерею для всієї родини. Для приготування використовуйте перевірений рецепт з нашої збірки.
Інгредієнти на
2 порц.
- Свинина ½ кг
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Часник 3 зуб.
- Томатний соус 100 гр.
- Борошно 30 гр.
- Масло рослинне 40 мл
- Сіль за смаком
- Приправа для свинини 5 гр.
- Перець запашний горошком 4 шт.
- Лавровий лист 1 шт.
- Перець чорний мелений 5 гр.
- Вода-1 склянка
Процес приготування:
- Промиваємо й обсушуємо м’якоть свинини. Після продукт ріжемо невеликими брусочками. Якщо на м’ясі є багато жиру, то видаляємо його.
- Розігріваємо сковороду з рослинним маслом. Викладаємо сюди м’ясні шматочки, обсмажуємо до рум’янцю на великому вогні. Приблизно на це піде 3-5 хвилин.
- Доповнюємо м’ясо подрібненою цибулею, часником і тертого на терці морквою. Смажимо все разом пару хвилин, постійно помішуючи.
- Просіваємо трохи пшеничного борошна, заливаємо її склянкою води і збиваємо вінчиком, щоб розбити всі грудочки.
- До м’яса з овочами відправляємо сіль, спеції і томатний соус. Перемішуємо вміст.
- Вливаємо сюди воду з борошном. Знову перемішуємо і тушкуємо до готовності близько 40 хвилин.
- Підлива зі свинини на сковороді з борошном і томатною пастою готова. Подавайте до столу з гарніром!
