Підлива зі свинини – 10 рецептів приготування з покроковими фото

Підлива зі свинини з борошном і сметаною на сковороді

Підлива зі свинини з борошном і сметаною на сковороді — це яскраве і соковите блюдо, яке можна подавати до макаронів, картопляного пюре або круп. Готовий продукт порадує вас своєю аппетитностью і поживними властивостями. Обов’язково беріть на замітку наш покроковий рецепт перевірений.

Час приготування – 40 хвилин

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 4

Інгредієнти:

  • Свинина – 0,5 кг
  • Цибуля ріпчаста – 2 шт.
  • Борошно – 1 ст. л.
  • Сметана – 300 гр.
  • Масло рослинне – 3 ст. л.
  • Лист лавровий – 1 шт.
  • Перець духмяний горошок – 8 шт.
  • Часник -1 зубчик.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Промиваємо і обсушуємо свинину, після нарізаємо її маленькими шматочками.

Крок 2. Очищаємо цибулю і ріжемо його на тонкі четвертинки.

Крок 3. Відправляємо цибулю до м’яса, обсмажуємо на рослинному маслі на сковороді всі разом. Заливаємо вміст сковороди окропом, щоб він покрив м’ясо, і тушкуємо до розм’якшення свинини.

Крок 4. Після закінчення гасіння з м’яса зливаємо рідину і охолодити її.

Крок 5. Всипаємо в охолоджену рідину борошно і перемішуємо вінчиком до розбивання грудок.

Крок 6. Отримуємо однорідний соус.

Крок 7. Додаємо сюди сметану і знову перемішуємо.

Крок 8. Отриманим соусом заливаємо м’ясо на сковороді. Солимо його, доповнюємо спеціями, подрібненим часником і тушкуємо ще 5 хвилин. Після вимикаємо плиту.

Крок 9. Підлива з свинини з борошном і сметаною на сковороді готова. Подавайте до столу з вашими улюбленими гарнірами!