Підлива зі свинини з борошном і сметаною на сковороді
Підлива зі свинини з борошном і сметаною на сковороді — це яскраве і соковите блюдо, яке можна подавати до макаронів, картопляного пюре або круп. Готовий продукт порадує вас своєю аппетитностью і поживними властивостями. Обов’язково беріть на замітку наш покроковий рецепт перевірений.
Час приготування – 40 хвилин
Час приготування – 20 хвилин
Порції – 4
Інгредієнти:
- Свинина – 0,5 кг
- Цибуля ріпчаста – 2 шт.
- Борошно – 1 ст. л.
- Сметана – 300 гр.
- Масло рослинне – 3 ст. л.
- Лист лавровий – 1 шт.
- Перець духмяний горошок – 8 шт.
- Часник -1 зубчик.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Промиваємо і обсушуємо свинину, після нарізаємо її маленькими шматочками.
Крок 2. Очищаємо цибулю і ріжемо його на тонкі четвертинки.
Крок 3. Відправляємо цибулю до м’яса, обсмажуємо на рослинному маслі на сковороді всі разом. Заливаємо вміст сковороди окропом, щоб він покрив м’ясо, і тушкуємо до розм’якшення свинини.
Крок 4. Після закінчення гасіння з м’яса зливаємо рідину і охолодити її.
Крок 5. Всипаємо в охолоджену рідину борошно і перемішуємо вінчиком до розбивання грудок.
Крок 6. Отримуємо однорідний соус.
Крок 7. Додаємо сюди сметану і знову перемішуємо.
Крок 8. Отриманим соусом заливаємо м’ясо на сковороді. Солимо його, доповнюємо спеціями, подрібненим часником і тушкуємо ще 5 хвилин. Після вимикаємо плиту.
Крок 9. Підлива з свинини з борошном і сметаною на сковороді готова. Подавайте до столу з вашими улюбленими гарнірами!