М’ясна підлива з майонезом
М’ясна підлива з майонезом — це насичене і поживне частування, яке можна подавати як доповнення до рису або картоплі. Такий продукт стане яскравим і гарним обідом для всієї родини. Для простого і швидкого приготування використовуйте наш перевірений рецепт.
Час приготування – 40 хвилин
Час приготування – 20 хвилин
Порції – 2
Склад:
- Свинина – 300 гр.
- Морква – 1 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Майонез – 3 ст. л.
- Зелень – 1 пучок.
- Гірчиця – 1 ст. л.
- Вода – 120 мл
- Паприка солодка – 1 ч. л.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Масло рослинне – для смаження.
Процес приготування:
Крок 1. Очищаємо овочі. Ріпчасту цибулю нарізаємо тонкими півкільцями, моркву – брусочками.
Крок 2. Розігріваємо сковороду з рослинним маслом. Обсмажуємо на ньому моркву до м’якості.
Крок 3. Приєднуємо до неї цибулю і смажимо все разом ще близько 5 хвилин.
Крок 4. Нарізаємо свинину невеликими шматочками. Смажимо їх до рум’янцю на окремій сковороді.
Крок 5. У глибокій мисці вимішуємо майонез, гірчицю, паприку, подрібнену зелень і воду.
Крок 6. М’ясо перекладаємо в сковороду з овочами, заливаємо майонезним соусом. Солимо і перчимо.
Крок 7. Тушкуємо частування на невеликому вогні до загусання.
Крок 8. М’ясна підлива з майонезом готова. Подавайте до столу з гарніром.