Підлива зі свинини – 10 рецептів приготування з покроковими фото

М’ясна підлива з майонезом

М’ясна підлива з майонезом — це насичене і поживне частування, яке можна подавати як доповнення до рису або картоплі. Такий продукт стане яскравим і гарним обідом для всієї родини. Для простого і швидкого приготування використовуйте наш перевірений рецепт.

Час приготування – 40 хвилин

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 2

Склад:

  • Свинина – 300 гр.
  • Морква – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Майонез – 3 ст. л.
  • Зелень – 1 пучок.
  • Гірчиця – 1 ст. л.
  • Вода – 120 мл
  • Паприка солодка – 1 ч. л.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Масло рослинне – для смаження.

Процес приготування:

Крок 1. Очищаємо овочі. Ріпчасту цибулю нарізаємо тонкими півкільцями, моркву – брусочками.

Крок 2. Розігріваємо сковороду з рослинним маслом. Обсмажуємо на ньому моркву до м’якості.

Крок 3. Приєднуємо до неї цибулю і смажимо все разом ще близько 5 хвилин.

Крок 4. Нарізаємо свинину невеликими шматочками. Смажимо їх до рум’янцю на окремій сковороді.

Крок 5. У глибокій мисці вимішуємо майонез, гірчицю, паприку, подрібнену зелень і воду.

Крок 6. М’ясо перекладаємо в сковороду з овочами, заливаємо майонезним соусом. Солимо і перчимо.

Крок 7. Тушкуємо частування на невеликому вогні до загусання.

Крок 8. М’ясна підлива з майонезом готова. Подавайте до столу з гарніром.