Піджарка зі свинини – 8 рецептів приготування з покроковими фото

Як приготувати піджарку з свинини з цибулею на сковороді?

Що може бути смачніше і ароматні, ніж свиняча грудинка, обсмажена до хрусткої скоринки з додаванням великої кількості ріпчастої цибулі, який надає страві особливу пікантність і соковитість? А готувати таке блюдо дуже просто і швидко, достатньо всього лише провести близько півгодини на кухні.

Час приготування – 30 хв.

Час приготування – 10 хв.

Порції – 3.

Склад:

  • Грудинка свиняча – 500 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 500 гр.
  • Лист лавра – 1-2 шт.
  • Часник – 2 зуб.
  • Масло рослинне – 3 ст. л.
  • Сіль – за смаком.
  • Приправи – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Свинину нарізаємо шматочками приблизно однакового розміру для рівномірного обсмаження.

Крок 2. У сковороді розігріваємо трохи олії, викладаємо м’ясо, а поверх нього – очищений від лушпиння та порізану півкільцями цибулю. Не перемішуючи готуємо до легкої рум’яності грудинки.

Крок 3. Через пару хвилин перемішуємо компоненти і доводимо цибулю до м’якості та легкого золотавості. Паралельно ставимо закипати чайник.

Крок 4. Заливаємо крутим окропом вміст сковороди, прикриваємо кришкою і продовжуємо готувати на сильному полум’я.

Крок 5. До моменту, коли рідина повністю википить – знімаємо кришку і даємо свинини з цибулею підсмажитися, після знову заливаємо окропом і повторюємо маніпуляцію ще 2-3 рази до повної готовності. Під час останнього додавання води – солимо, приправляємо за своїм смаком, а також додаємо лаврушку.

Крок 6. Завдяки довгому томління на сильному вогні, цибульні півкільця повністю розчиняються в м’ясному соку і утворюють неймовірно смачну підливку. Приємного апетиту!