Як приготувати пісочне тісто для пирога з сиром?
Багато хто любить домашню випічку, а особливо вироби з пісочного тіста, які просто тануть у роті. Пісочний пиріг з хрусткою скоринкою і ніжною начинкою з сиру може стати приємним доповненням до застілля у колі друзів і близьких.
Час готування: 50 хв.
Час приготування: 20 хв.
Порцій: 6.
Склад:
- Борошно – 520 гр.
- Розпушувач – 1 пакетик.
- Масло вершкове – 300 гр.
- Цукор – 75 гр.
- Яйця – 3 шт.
Процес приготування:
1. Борошно змішайте з розпушувачем.
2. Додайте борошняну суміш цукор і натерте на крупній тертці вершкове масло.
3. Жовтки відокремте від білків і додайте їх до решти інгредієнтів.
4. Замістити тісто. Розділіть його на дві нерівні частини. Велика буде служити підставою випічки, менша – верхньою частиною. Загорніть тісто в харчову плівку і поставте на півгодини в холодильник.
Приємного апетиту!