Як спекти піцу з грибами і куркою в духовці?
Домашню піцу можна приготувати з начинкою з грибів та курки. Частування порадує поживними властивостями, насиченим смаком і ароматом. Подавайте його в якості перекусу.
Час готування: 1 година 10 хвилин
Час приготування: 40 хвилин
Порцій – 8
Інгредієнти:
- Борошно – 3 склянки
- Молоко – 0,5 склянки
- Яйце – 2 шт.
- Сіль – 1 ч. л.
- Масло рослинне – 2 ст. л.
- Гриби – 300 гр.
- Філе куряче – 200 гр.
- Сир плавлений – 70 гр.
- Сметана – 4 ст. л.
Процес приготування:
Крок 1. Просіваємо борошно в глибоку миску. Додаємо сюди сіль.
Крок 2. В іншу миску вливаємо тепле молоко.
Крок 3. Вливаємо сюди олію і розбиваємо курячі яйця.
Крок 4. Збиваємо рідину до однорідності.
Крок 5. Вливаємо молочну суміш в борошно. Починаємо вимішувати.
Крок 6. Замішуємо тісто і даємо йому відпочити 10 хвилин.
Крок 7. Далі продукт тонко розкочуємо.
Крок 8. Перекладаємо основу у форму для запікання.
Крок 9. Викладаємо на основу гриби. Можна використовувати мариновані. Якщо свіжі, то їх краще обсмажити.
Крок 10. Сюди ж кладемо шматочки заздалегідь відвареного курячого філе.
Крок 11. Поливаємо начинку сметаною.
Крок 12. Посипаємо тертим плавленим сиром.
Крок 13. Випікаємо блюдо 30-40 хвилин при температурі 180 градусів.
Крок 14. Ситна піца з грибами і куркою готова. Діліть на порції і пригощайтеся.