Піца з грибами – 8 рецептів в духовці в домашніх умовах з покроковими фото

Як спекти піцу з грибами і куркою в духовці?

Домашню піцу можна приготувати з начинкою з грибів та курки. Частування порадує поживними властивостями, насиченим смаком і ароматом. Подавайте його в якості перекусу.

Час готування: 1 година 10 хвилин

Час приготування: 40 хвилин

Порцій – 8

Інгредієнти:

  • Борошно – 3 склянки
  • Молоко – 0,5 склянки
  • Яйце – 2 шт.
  • Сіль – 1 ч. л.
  • Масло рослинне – 2 ст. л.
  • Гриби – 300 гр.
  • Філе куряче – 200 гр.
  • Сир плавлений – 70 гр.
  • Сметана – 4 ст. л.

Процес приготування:

Крок 1. Просіваємо борошно в глибоку миску. Додаємо сюди сіль.

Крок 2. В іншу миску вливаємо тепле молоко.

Крок 3. Вливаємо сюди олію і розбиваємо курячі яйця.

Крок 4. Збиваємо рідину до однорідності.

Крок 5. Вливаємо молочну суміш в борошно. Починаємо вимішувати.

Крок 6. Замішуємо тісто і даємо йому відпочити 10 хвилин.

Крок 7. Далі продукт тонко розкочуємо.

Крок 8. Перекладаємо основу у форму для запікання.

Крок 9. Викладаємо на основу гриби. Можна використовувати мариновані. Якщо свіжі, то їх краще обсмажити.

Крок 10. Сюди ж кладемо шматочки заздалегідь відвареного курячого філе.

Крок 11. Поливаємо начинку сметаною.

Крок 12. Посипаємо тертим плавленим сиром.

Крок 13. Випікаємо блюдо 30-40 хвилин при температурі 180 градусів.

Крок 14. Ситна піца з грибами і куркою готова. Діліть на порції і пригощайтеся.