Як приготувати повидло з яблук ранеток з допомогою блендера?
Зручний спосіб приготувати густе повидло з ранеток – з допомогою блендера. Яскраве ласощі підходить для зимового зберігання в банках. Подавайте його до столу в будь-який час року разом з гарячим чаєм.
Час готування: 1 год
Час приготування: 20 хвилин
Порцій – 1 л.
Інгредієнти:
- Яблука ранетки – 1 кг
- Цукор – 1,5 склянки
Процес приготування:
1. Промиваємо ранетки, нарізаємо їх невеликими шматочками, які відразу занурюємо в блендер. Серцевину з кісточками не використовуємо.
2. Перемелюємо яблука до стану дрібної кашки.
3. Отриманий продукт засипаємо цукром, розмішуємо і залишаємо настоятися 20-30 хвилин.
4. Після того, як сухий інгредієнт розчиниться, переставляйте посуд з вмістом на плиту. Кип’ятимо заготівлю і варимо 15 хвилин на невеликому вогні. Все це час помішуємо дерев’яною лопаткою.
5. Гаряче яблучне ласощі можна розливати по скляним банкам. Закочуйте продукт і відправляйте на зберігання!