Повидло з ранеток на зиму – 6 простих рецептів з покроковими фото

Як приготувати повидло з яблук ранеток з допомогою блендера?

Зручний спосіб приготувати густе повидло з ранеток – з допомогою блендера. Яскраве ласощі підходить для зимового зберігання в банках. Подавайте його до столу в будь-який час року разом з гарячим чаєм.

Час готування: 1 год

Час приготування: 20 хвилин

Порцій – 1 л.

Інгредієнти:

  • Яблука ранетки – 1 кг
  • Цукор – 1,5 склянки

Процес приготування:

1. Промиваємо ранетки, нарізаємо їх невеликими шматочками, які відразу занурюємо в блендер. Серцевину з кісточками не використовуємо.

2. Перемелюємо яблука до стану дрібної кашки.

3. Отриманий продукт засипаємо цукром, розмішуємо і залишаємо настоятися 20-30 хвилин.

4. Після того, як сухий інгредієнт розчиниться, переставляйте посуд з вмістом на плиту. Кип’ятимо заготівлю і варимо 15 хвилин на невеликому вогні. Все це час помішуємо дерев’яною лопаткою.

5. Гаряче яблучне ласощі можна розливати по скляним банкам. Закочуйте продукт і відправляйте на зберігання!