Повидло з райських яблучок з апельсином на зиму
Густе і яскраве повидло виходить з ранеток і апельсина. Цитрусовий аромат додасть оригінальність яблучного ласощів. Використовуйте продукт для домашнього чаювання або приготування інших десертів.
Час приготування: 3 години
Час приготування: 40 хвилин
Порцій – 0,5 л.
Інгредієнти:
- Яблука ранетки – 1 кг
- Апельсин – 2 шт.
- Цукор – 3 склянки
Процес приготування:
1. Очищаємо ранетки від шкірки і нарізаємо їх невеликими кубиками.
2. Промиваємо апельсини. Їх можна розділити на часточки, акуратно видаливши всі кісточки. Шкірку не видаляємо.
3. Далі цитрус подрібнюємо в блендері до стану дрібної кашки.
4. У загальній мисці змішуємо масу з апельсинів, яблука і цукор. Залишаємо заготовку на дві години.
5. Через деякий час переставляємо посуд на плиту, доводимо вміст до кипіння і варимо ще 40 хвилин на слабкому вогні.
6. У процесі варіння перемішуємо продукт і стежимо, щоб він не пригорав.
7. Готове повидло вийде густим і однорідним. Розливаємо його по банках, закриваємо кришками і ставимо на зберігання.