Повидло з ранеток на зиму – 6 простих рецептів з покроковими фото

Повидло з райських яблучок з апельсином на зиму

Густе і яскраве повидло виходить з ранеток і апельсина. Цитрусовий аромат додасть оригінальність яблучного ласощів. Використовуйте продукт для домашнього чаювання або приготування інших десертів.

Час приготування: 3 години

Час приготування: 40 хвилин

Порцій – 0,5 л.

Інгредієнти:

  • Яблука ранетки – 1 кг
  • Апельсин – 2 шт.
  • Цукор – 3 склянки

Процес приготування:

1. Очищаємо ранетки від шкірки і нарізаємо їх невеликими кубиками.

2. Промиваємо апельсини. Їх можна розділити на часточки, акуратно видаливши всі кісточки. Шкірку не видаляємо.

3. Далі цитрус подрібнюємо в блендері до стану дрібної кашки.

4. У загальній мисці змішуємо масу з апельсинів, яблука і цукор. Залишаємо заготовку на дві години.

5. Через деякий час переставляємо посуд на плиту, доводимо вміст до кипіння і варимо ще 40 хвилин на слабкому вогні.

6. У процесі варіння перемішуємо продукт і стежимо, щоб він не пригорав.

7. Готове повидло вийде густим і однорідним. Розливаємо його по банках, закриваємо кришками і ставимо на зберігання.