Як заготовити агрус через блендер без варіння?
Яскравий смак агрусу відмінно доповнюють апельсини і банани. Вони додають перетертої ягоді тропічну нотку і насиченість смаку. А велика кількість вітамінів і мікроелементів, які присутні в цитрусових і бананах, робить таку зимову заготівлю не тільки приголомшливо смачною, але і максимально корисною.
Час приготування: 45 хв.
Час приготування: 15 хв.
Порцій – 8.
Склад:
- Агрус – 1 кг
- Апельсин – 1 шт.
- Банан – 2 шт.
- Цукор-пісок – 600 гр.
Процес приготування:
1. Банани очистити і нарізати кільцями, з апельсинів виділити філе, видаливши шкірочку і плівки.
2. У агрусу видалити хвостики і просушити його.
3. Скласти фрукти і ягоди в блендер і збити, поки маса не стане однорідною.
4. До пюре додати цукор, перемішати і залишити на 30 хвилин, щоб цукор розчинився.
5. Розкласти фруктово-ягідне пюре в стерилізовані банки, щільно закрити і залишити на зиму в прохолодному місці. Приємного апетиту!