Протертий агрус без варіння з цукром на зиму – 7 простих рецептів з фото покроково

Як заготовити агрус через блендер без варіння?

Яскравий смак агрусу відмінно доповнюють апельсини і банани. Вони додають перетертої ягоді тропічну нотку і насиченість смаку. А велика кількість вітамінів і мікроелементів, які присутні в цитрусових і бананах, робить таку зимову заготівлю не тільки приголомшливо смачною, але і максимально корисною.

Час приготування: 45 хв.

Час приготування: 15 хв.

Порцій – 8.

Склад:

  • Агрус – 1 кг
  • Апельсин – 1 шт.
  • Банан – 2 шт.
  • Цукор-пісок – 600 гр.

Процес приготування:

1. Банани очистити і нарізати кільцями, з апельсинів виділити філе, видаливши шкірочку і плівки.

2. У агрусу видалити хвостики і просушити його.

3. Скласти фрукти і ягоди в блендер і збити, поки маса не стане однорідною.

4. До пюре додати цукор, перемішати і залишити на 30 хвилин, щоб цукор розчинився.

5. Розкласти фруктово-ягідне пюре в стерилізовані банки, щільно закрити і залишити на зиму в прохолодному місці. Приємного апетиту!