Як приготувати смачну кашу з пшона в мультиварці-скороварці?
Пшоняна каша настільки універсальна, що її можна готувати до будь-якого прийому їжі. Робити її солоної і солодкої, додавати сухофрукти і горіхи або овочі і м’ясо. З цією кашею у вас не буде проблем урізноманітнити їжу.
Час готування: 35 хв.
Час приготування: 15 хв.
Порцій: 6.
Склад:
- Пшоно – 2 склянки
- Гарбуз – 400 гр.
- Молоко – 6 ст.
- Вода – 600 мл
- Цукор – 3 ст. л.
- Сіль – 1,5 ч. л.
Процес приготування:
1. Гарбуз промийте, зріжте шкірку і очистіть його від насіння, м’якоть натріть на крупній тертці.
2. Пшоно промийте водою кілька разів. У чашу мультиварки викладіть пшоно, гарбуз, додайте сіль і цукор.
3. Потім влийте воду і молоко, перемішайте.
4. Закрийте кришку мультиварки-скороварки, виберіть режим «Каша» на 20 хвилин.
5. Після закінчення програми бажано дати настоятися каші хоча б 10 хвилин, щоб скороварка самостійно скинула тиск. Пшоняну кашу заправте вершковим маслом і подавайте на стіл.
Приємного апетиту!