Пянсе – це популярне блюдо національної корейської кухні, також воно досить поширене в Далекосхідної частини Росії. Яскраве апетитне частування прийнято вважати різновидом фастфуду. Щоб приготувати його в домашніх умовах, беріть на замітку нашу готову кулінарну збірку з п’яти покрокових рецептів з фотографіями.
Пянсе по-корейськи в домашніх умовах
Пянсе по-корейськи в домашніх умовах нескладно приготувати на нашу перевіреного рецепту з покроковим описом. Якщо ви хочете здивувати близьких або гостей оригінальним частуванням, то обов’язково беріть на замітку нашу кулінарну ідею. Пянсе вийдуть соковитими, смачними і неймовірно поживними.
Інгредієнти на
5 шт.
- Для тіста:
- Борошно 500 гр.
- Вода 150 мл (гаряча)
- Масло рослинне 100 мл
- Яйце куряче 1 шт.
- Сіль 1 ч. л.
- Приправа «Хмелі-Сунелі» ½ ч. л.
- Для начинки:
- Фарш м’ясний 300 гр.
- Морква 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 100 гр.
- Часник 3 зуб.
- Сіль за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
- Перець червоний мелений за смаком
- Коріандр мелений за смаком
- Капуста білоголова 100 гр. пропарені
- Вода 60 мл
Процес приготування:
- М’ясний фарш перемішуємо з подрібненою цибулею, часником і тертою морквою. Солимо заготівлю і посипаємо спеціями.
- Замішуємо щільне туге тісто з борошна, гарячої води, рослинного масла, яйця, солі і спецій.
- Ошпарюємо капустяне листя будь-яким зручним способом.
- Повертаємося до тесту. Його ділимо на невеликі шматочки, які після розкачуємо колами.
- На кожне коло кладемо по капустяного листочку.
- Викладаємо сюди трохи фаршу.
- Складаємо гурток з начинкою навпіл.
- Щільно скріплюємо.
- Підготуємо так все пиріжки.
- Встановлюємо пароварку на плиту, кип’ятимо воду.
- викладаємо На решітку пиріжки і готуємо їх 8-10 хвилин на пару.
- Пянсе по-корейськи в домашніх умовах готово! Можна пробувати!
Пянсе з капустою в пароварці
Пянсе з капустою в пароварці виходять неймовірно соковитими, поживними і яскравими за смаком. Апетитні корейські пиріжки точно нікого не залишать байдужими. Для приготування в домашніх умовах використовуйте перевірений рецепт з покроковим описом процесу з нашої збірки.
Час готування – 2 години
Час приготування – 20 хвилин
Порції – 6 шт.
Склад:
Для тіста:
- Борошно – 0,6 кг
- Вода – 300 мл
- Цукор – 1 ч. л.
- Сіль – 1 щіпка.
- Дріжджі сухі – 7 гр.
- Масло рослинне – 2 ст. л.
Для начинки:
- Фарш м’ясний – 300 гр.
- Капуста білокачанна – 600 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Часник – 5 зубчиків.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Соус соєвий – 2 ст. л.
Процес приготування:
Крок 1. Розмішуємо сухі дріжджі і цукор у теплій воді, залишаємо на 10 хвилин. Додаємо сюди сіль, борошно і рослинне масло. Вимішуємо туге тісто і даємо йому відпочити в теплому місці на годину.
Крок 2. Капусту дрібно шаткуємо і тушкуємо під кришкою на олії 10 хвилин.
Крок 3. Перемішуємо капусту з сирим м’ясним фаршем, подрібненою цибулею, часником, спеціями і соєвим соусом.
Крок 4. Готове тісто ділимо на невеликі шматочки. Розкачуємо їх у формі кола. По центру викладаємо трохи начинки.
Крок 5. Складаємо тісто з начинкою і з’єднуємо краю.
Крок 6. Готуємо пиріжки в пароварці протягом 40 хвилин.
Крок 7. Пянсе з капустою в пароварці готові. Можна пригощатися!
Як приготувати пянсе в мантоварке
Як приготувати пянсе в мантоварке? Ми докладно описали кулінарний процес у нашому покроковий рецепт з фотографіями. Якщо хочете побалувати себе і близьких яскравим стравою корейської кухні, то обов’язково беріть на замітку перевірену ідею. Вийде навіть у новачків!
Час готування – 1 година 30 хвилин
Час приготування – 20 хвилин
Порції – 9 шт.
Інгредієнти:
- Борошно – 0,5 кг
- Вода – 300 мл
- Сіль – 1 ст. л.
- Дріжджі свіжі – 25 гр.
- Капуста білокачанна – 300 гр.
- Фарш м’ясний – 300 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Часник – 4 зубчики.
- Соус соєвий – 1 ст. л.
- Перець чорний мелений – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. У теплій воді розмішуємо цукор, свіжі дріжджі.
Крок 2. Сюди ж просіваємо борошно і додаємо сіль. Замішуємо круте тісто і залишаємо його в теплому місці на годину.
Крок 3. Дрібно шаткуємо капусту ножем.
Крок 4. Вимішуємо капусту з м’ясним фаршем. Сюди ж додаємо подрібнену цибулю, часник, сіль, мелений перець і соєвий соус. Ретельно вимішуємо заготовку.
Крок 5. Підготовлене тісто ділимо на невеликі шматочки, розкачуємо їх кола і доповнюємо начинкою.
Крок 6. З’єднуємо заготовки в пиріжки. Щільно скріплюємо краю. Готуємо продукт в мантоварке протягом 45 хвилин.
Крок 7. Апетитний пянсе в мантоварке готові. Можна пробувати!
Пянсе з кимчи
Пянсе з кимчи порадує яскравим пікантним смаком і неймовірною соковитістю. Побалуйте себе і близьких апетитним частуванням корейської кухні. Для приготування в домашніх умовах рекомендуємо скористатися нашим перевіреним рецептом з покроковими фотографіями і докладним описом процесу.
Час готування – 2 години
Час приготування – 20 хвилин
Порції – 7 шт.
Склад:
Для тіста:
- Борошно – 250 гр.
- Вода – 140 мл
- Сіль – 1 щіпка.
- Цукор – 1 ч. л.
- Дріжджі сухі – 1 ч. л.
- Розпушувач – 1 ч. л.
- Масло рослинне – 1 ст. л.+ для змащування тесту.
Для начинки:
- Фарш м’ясний – 200 гр.
- Цибуля ріпчаста – ¼ шт.
- Капуста пекінська – 350 гр.
- Кімчі – 20 гр.
- Масло рослинне – для смаження.
Процес приготування:
Крок 1. Спочатку приготуємо тісто. Дріжджі перемішуємо з теплою водою і цукром. Залишаємо на 15 хвилин.
Крок 2. Просіваємо борошно сюди. Додаємо сіль, розпушувач і рослинне масло. Замішуємо круте тісто і залишаємо його в теплому місці на півтори години, обмазавши рослинним маслом.
Крок 3. Дрібно шаткуємо пекінську капусту, подрібнюємо очищений ріпчасту цибулю.
Крок 4. Тушкуємо на олії пекінську капусту. Після додаємо цибулю і кимчи. Перемішуємо і обсмажуємо до м’якості всіх інгредієнтів. Після вимішуємо обжарку з м’ясним фаршем.
Крок 5. Готове тісто ділимо на невеликі частини. Розкачуємо їх, доповнюємо начинкою і з’єднуємо краю. Формуємо акуратні пиріжки.
Крок 6. Відправляємо заготовки в пароварку. Готуємо 20 хвилин на пару.
Крок 7. Апетитні пянсе з кимчи готові. Подавайте до столу і пробуйте!
Пянсе з курячим фаршем
Пянсе з курячим фаршем виходять неймовірно соковитими, поживними і яскравими за смаком. Апетитні корейські пиріжки точно нікого не залишать байдужими. Для приготування в домашніх умовах використовуйте перевірений покроковий рецепт з нашої кулінарної збірки.
Час готування – 1 годину
Час приготування – 20 хвилин
Порції – 6 шт.
Інгредієнти:
- Борошно – 3 склянки
- Фарш курячий – 300 гр.
- Соус соєвий – 2 ст. л.
- Сіль – 1,5 ч. л.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Дріжджі сухі – 10 гр.
- Капуста білокачанна – 500 гр.
- Масло рослинне – 2 ст. л.
Процес приготування:
Крок 1. Дрібно шаткуємо капусту і тушкуємо її в сковороді на рослинному маслі до м’якості. Солимо за смаком.
Крок 2. З’єднуємо капусту з курячим фаршем, подрібненою цибулею і меленим перцем.
Крок 3. Поливаємо заготівлю соєвим соусом і ретельно вимішуємо.
Крок 4. Для тіста з’єднуємо просіяне борошно з дріжджами, цукром і теплою водою.
Крок 5. Ретельно вимішуємо туге тісто, даємо йому відпочити 20 хвилин.
Крок 6. Тісто розділяємо на невеликі шматочки. Розкачуємо їх і доповнюємо начинкою.
Крок 7. Скріплюємо краю заготовки і формуємо акуратні пиріжки.
Крок 8. Обмазуємо решітку пароварки рослинним маслом. Кладемо сюди пиріжки і готуємо їх на пару 30 хвилин.
Крок 9. Пянсе з курячим фаршем готові. Подавайте до столу і швидше пригощайтеся!