Пянсе – 5 рецептів в домашніх умовах

Пянсе – це популярне блюдо національної корейської кухні, також воно досить поширене в Далекосхідної частини Росії. Яскраве апетитне частування прийнято вважати різновидом фастфуду. Щоб приготувати його в домашніх умовах, беріть на замітку нашу готову кулінарну збірку з п’яти покрокових рецептів з фотографіями.

Пянсе по-корейськи в домашніх умовах

Пянсе по-корейськи в домашніх умовах нескладно приготувати на нашу перевіреного рецепту з покроковим описом. Якщо ви хочете здивувати близьких або гостей оригінальним частуванням, то обов’язково беріть на замітку нашу кулінарну ідею. Пянсе вийдуть соковитими, смачними і неймовірно поживними.

Інгредієнти на
5 шт.

  • Для тіста:
  • Борошно 500 гр.
  • Вода 150 мл (гаряча)
  • Масло рослинне 100 мл
  • Яйце куряче 1 шт.
  • Сіль 1 ч. л.
  • Приправа «Хмелі-Сунелі» ½ ч. л.
  • Для начинки:
  • Фарш м’ясний 300 гр.
  • Морква 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста 100 гр.
  • Часник 3 зуб.
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Перець червоний мелений за смаком
  • Коріандр мелений за смаком
  • Капуста білоголова 100 гр. пропарені
  • Вода 60 мл

Процес приготування:

  1. М’ясний фарш перемішуємо з подрібненою цибулею, часником і тертою морквою. Солимо заготівлю і посипаємо спеціями.
  2. Замішуємо щільне туге тісто з борошна, гарячої води, рослинного масла, яйця, солі і спецій.
  3. Ошпарюємо капустяне листя будь-яким зручним способом.
  4. Повертаємося до тесту. Його ділимо на невеликі шматочки, які після розкачуємо колами.
  5. На кожне коло кладемо по капустяного листочку.
  6. Викладаємо сюди трохи фаршу.
  7. Складаємо гурток з начинкою навпіл.
  8. Щільно скріплюємо.
  9. Підготуємо так все пиріжки.
  10. Встановлюємо пароварку на плиту, кип’ятимо воду.
  11. викладаємо На решітку пиріжки і готуємо їх 8-10 хвилин на пару.
  12. Пянсе по-корейськи в домашніх умовах готово! Можна пробувати!

Пянсе з капустою в пароварці

Пянсе з капустою в пароварці виходять неймовірно соковитими, поживними і яскравими за смаком. Апетитні корейські пиріжки точно нікого не залишать байдужими. Для приготування в домашніх умовах використовуйте перевірений рецепт з покроковим описом процесу з нашої збірки.

Час готування – 2 години

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 6 шт.

Склад:

Для тіста:

  • Борошно – 0,6 кг
  • Вода – 300 мл
  • Цукор – 1 ч. л.
  • Сіль – 1 щіпка.
  • Дріжджі сухі – 7 гр.
  • Масло рослинне – 2 ст. л.

Для начинки:

  • Фарш м’ясний – 300 гр.
  • Капуста білокачанна – 600 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Часник – 5 зубчиків.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Соус соєвий – 2 ст. л.

Процес приготування:

Крок 1. Розмішуємо сухі дріжджі і цукор у теплій воді, залишаємо на 10 хвилин. Додаємо сюди сіль, борошно і рослинне масло. Вимішуємо туге тісто і даємо йому відпочити в теплому місці на годину.

Крок 2. Капусту дрібно шаткуємо і тушкуємо під кришкою на олії 10 хвилин.

Крок 3. Перемішуємо капусту з сирим м’ясним фаршем, подрібненою цибулею, часником, спеціями і соєвим соусом.

Крок 4. Готове тісто ділимо на невеликі шматочки. Розкачуємо їх у формі кола. По центру викладаємо трохи начинки.

Крок 5. Складаємо тісто з начинкою і з’єднуємо краю.

Крок 6. Готуємо пиріжки в пароварці протягом 40 хвилин.

Крок 7. Пянсе з капустою в пароварці готові. Можна пригощатися!

Як приготувати пянсе в мантоварке

Як приготувати пянсе в мантоварке? Ми докладно описали кулінарний процес у нашому покроковий рецепт з фотографіями. Якщо хочете побалувати себе і близьких яскравим стравою корейської кухні, то обов’язково беріть на замітку перевірену ідею. Вийде навіть у новачків!

Час готування – 1 година 30 хвилин

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 9 шт.

Інгредієнти:

  • Борошно – 0,5 кг
  • Вода – 300 мл
  • Сіль – 1 ст. л.
  • Дріжджі свіжі – 25 гр.
  • Капуста білокачанна – 300 гр.
  • Фарш м’ясний – 300 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Часник – 4 зубчики.
  • Соус соєвий – 1 ст. л.
  • Перець чорний мелений – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. У теплій воді розмішуємо цукор, свіжі дріжджі.

Крок 2. Сюди ж просіваємо борошно і додаємо сіль. Замішуємо круте тісто і залишаємо його в теплому місці на годину.

Крок 3. Дрібно шаткуємо капусту ножем.

Крок 4. Вимішуємо капусту з м’ясним фаршем. Сюди ж додаємо подрібнену цибулю, часник, сіль, мелений перець і соєвий соус. Ретельно вимішуємо заготовку.

Крок 5. Підготовлене тісто ділимо на невеликі шматочки, розкачуємо їх кола і доповнюємо начинкою.

Крок 6. З’єднуємо заготовки в пиріжки. Щільно скріплюємо краю. Готуємо продукт в мантоварке протягом 45 хвилин.

Крок 7. Апетитний пянсе в мантоварке готові. Можна пробувати!

Пянсе з кимчи

Пянсе з кимчи порадує яскравим пікантним смаком і неймовірною соковитістю. Побалуйте себе і близьких апетитним частуванням корейської кухні. Для приготування в домашніх умовах рекомендуємо скористатися нашим перевіреним рецептом з покроковими фотографіями і докладним описом процесу.

Час готування – 2 години

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 7 шт.

Склад:

Для тіста:

  • Борошно – 250 гр.
  • Вода – 140 мл
  • Сіль – 1 щіпка.
  • Цукор – 1 ч. л.
  • Дріжджі сухі – 1 ч. л.
  • Розпушувач – 1 ч. л.
  • Масло рослинне – 1 ст. л.+ для змащування тесту.

Для начинки:

  • Фарш м’ясний – 200 гр.
  • Цибуля ріпчаста – ¼ шт.
  • Капуста пекінська – 350 гр.
  • Кімчі – 20 гр.
  • Масло рослинне – для смаження.

Процес приготування:

Крок 1. Спочатку приготуємо тісто. Дріжджі перемішуємо з теплою водою і цукром. Залишаємо на 15 хвилин.

Крок 2. Просіваємо борошно сюди. Додаємо сіль, розпушувач і рослинне масло. Замішуємо круте тісто і залишаємо його в теплому місці на півтори години, обмазавши рослинним маслом.

Крок 3. Дрібно шаткуємо пекінську капусту, подрібнюємо очищений ріпчасту цибулю.

Крок 4. Тушкуємо на олії пекінську капусту. Після додаємо цибулю і кимчи. Перемішуємо і обсмажуємо до м’якості всіх інгредієнтів. Після вимішуємо обжарку з м’ясним фаршем.

Крок 5. Готове тісто ділимо на невеликі частини. Розкачуємо їх, доповнюємо начинкою і з’єднуємо краю. Формуємо акуратні пиріжки.

Крок 6. Відправляємо заготовки в пароварку. Готуємо 20 хвилин на пару.

Крок 7. Апетитні пянсе з кимчи готові. Подавайте до столу і пробуйте!

Пянсе з курячим фаршем

Пянсе з курячим фаршем виходять неймовірно соковитими, поживними і яскравими за смаком. Апетитні корейські пиріжки точно нікого не залишать байдужими. Для приготування в домашніх умовах використовуйте перевірений покроковий рецепт з нашої кулінарної збірки.

Час готування – 1 годину

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 6 шт.

Інгредієнти:

  • Борошно – 3 склянки
  • Фарш курячий – 300 гр.
  • Соус соєвий – 2 ст. л.
  • Сіль – 1,5 ч. л.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Дріжджі сухі – 10 гр.
  • Капуста білокачанна – 500 гр.
  • Масло рослинне – 2 ст. л.

Процес приготування:

Крок 1. Дрібно шаткуємо капусту і тушкуємо її в сковороді на рослинному маслі до м’якості. Солимо за смаком.

Крок 2. З’єднуємо капусту з курячим фаршем, подрібненою цибулею і меленим перцем.

Крок 3. Поливаємо заготівлю соєвим соусом і ретельно вимішуємо.

Крок 4. Для тіста з’єднуємо просіяне борошно з дріжджами, цукром і теплою водою.

Крок 5. Ретельно вимішуємо туге тісто, даємо йому відпочити 20 хвилин.

Крок 6. Тісто розділяємо на невеликі шматочки. Розкачуємо їх і доповнюємо начинкою.

Крок 7. Скріплюємо краю заготовки і формуємо акуратні пиріжки.

Крок 8. Обмазуємо решітку пароварки рослинним маслом. Кладемо сюди пиріжки і готуємо їх на пару 30 хвилин.

Крок 9. Пянсе з курячим фаршем готові. Подавайте до столу і швидше пригощайтеся!