
Пянсе – це популярне блюдо національної корейської кухні, також воно досить поширене в Далекосхідної частини Росії. Яскраве апетитне частування прийнято вважати різновидом фастфуду. Щоб приготувати його в домашніх умовах, беріть на замітку нашу готову кулінарну збірку з п’яти покрокових рецептів з фотографіями.
Пянсе по-корейськи в домашніх умовах
Пянсе по-корейськи в домашніх умовах нескладно приготувати на нашу перевіреного рецепту з покроковим описом. Якщо ви хочете здивувати близьких або гостей оригінальним частуванням, то обов’язково беріть на замітку нашу кулінарну ідею. Пянсе вийдуть соковитими, смачними і неймовірно поживними.

Інгредієнти на
5 шт.
- Для тіста:
 - Борошно 500 гр.
 - Вода 150 мл (гаряча)
 - Масло рослинне 100 мл
 - Яйце куряче 1 шт.
 - Сіль 1 ч. л.
 - Приправа «Хмелі-Сунелі» ½ ч. л.
 - Для начинки:
 - Фарш м’ясний 300 гр.
 - Морква 1 шт.
 - Цибуля ріпчаста 100 гр.
 - Часник 3 зуб.
 - Сіль за смаком
 - Перець чорний мелений за смаком
 - Перець червоний мелений за смаком
 - Коріандр мелений за смаком
 - Капуста білоголова 100 гр. пропарені
 - Вода 60 мл
 
Процес приготування:
- М’ясний фарш перемішуємо з подрібненою цибулею, часником і тертою морквою. Солимо заготівлю і посипаємо спеціями.
 - Замішуємо щільне туге тісто з борошна, гарячої води, рослинного масла, яйця, солі і спецій.
 - Ошпарюємо капустяне листя будь-яким зручним способом.
 - Повертаємося до тесту. Його ділимо на невеликі шматочки, які після розкачуємо колами.
 - На кожне коло кладемо по капустяного листочку.
 - Викладаємо сюди трохи фаршу.
 - Складаємо гурток з начинкою навпіл.
 - Щільно скріплюємо.
 - Підготуємо так все пиріжки.
 - Встановлюємо пароварку на плиту, кип’ятимо воду.
 - викладаємо На решітку пиріжки і готуємо їх 8-10 хвилин на пару.
 - Пянсе по-корейськи в домашніх умовах готово! Можна пробувати!
 























