Як приготувати пянсе в мантоварке
Як приготувати пянсе в мантоварке? Ми докладно описали кулінарний процес у нашому покроковий рецепт з фотографіями. Якщо хочете побалувати себе і близьких яскравим стравою корейської кухні, то обов’язково беріть на замітку перевірену ідею. Вийде навіть у новачків!
Час готування – 1 година 30 хвилин
Час приготування – 20 хвилин
Порції – 9 шт.
Інгредієнти:
- Борошно – 0,5 кг
 - Вода – 300 мл
 - Сіль – 1 ст. л.
 - Дріжджі свіжі – 25 гр.
 - Капуста білокачанна – 300 гр.
 - Фарш м’ясний – 300 гр.
 - Цибуля ріпчаста – 1 шт.
 - Часник – 4 зубчики.
 - Соус соєвий – 1 ст. л.
 - Перець чорний мелений – за смаком.
 
Процес приготування:
Крок 1. У теплій воді розмішуємо цукор, свіжі дріжджі.
Крок 2. Сюди ж просіваємо борошно і додаємо сіль. Замішуємо круте тісто і залишаємо його в теплому місці на годину.
Крок 3. Дрібно шаткуємо капусту ножем.
Крок 4. Вимішуємо капусту з м’ясним фаршем. Сюди ж додаємо подрібнену цибулю, часник, сіль, мелений перець і соєвий соус. Ретельно вимішуємо заготовку.
Крок 5. Підготовлене тісто ділимо на невеликі шматочки, розкачуємо їх кола і доповнюємо начинкою.
Крок 6. З’єднуємо заготовки в пиріжки. Щільно скріплюємо краю. Готуємо продукт в мантоварке протягом 45 хвилин.
Крок 7. Апетитний пянсе в мантоварке готові. Можна пробувати!












