Пянсе з курячим фаршем
Пянсе з курячим фаршем виходять неймовірно соковитими, поживними і яскравими за смаком. Апетитні корейські пиріжки точно нікого не залишать байдужими. Для приготування в домашніх умовах використовуйте перевірений покроковий рецепт з нашої кулінарної збірки.
Час готування – 1 годину
Час приготування – 20 хвилин
Порції – 6 шт.
Інгредієнти:
- Борошно – 3 склянки
- Фарш курячий – 300 гр.
- Соус соєвий – 2 ст. л.
- Сіль – 1,5 ч. л.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Дріжджі сухі – 10 гр.
- Капуста білокачанна – 500 гр.
- Масло рослинне – 2 ст. л.
Процес приготування:
Крок 1. Дрібно шаткуємо капусту і тушкуємо її в сковороді на рослинному маслі до м’якості. Солимо за смаком.
Крок 2. З’єднуємо капусту з курячим фаршем, подрібненою цибулею і меленим перцем.
Крок 3. Поливаємо заготівлю соєвим соусом і ретельно вимішуємо.
Крок 4. Для тіста з’єднуємо просіяне борошно з дріжджами, цукром і теплою водою.
Крок 5. Ретельно вимішуємо туге тісто, даємо йому відпочити 20 хвилин.
Крок 6. Тісто розділяємо на невеликі шматочки. Розкачуємо їх і доповнюємо начинкою.
Крок 7. Скріплюємо краю заготовки і формуємо акуратні пиріжки.
Крок 8. Обмазуємо решітку пароварки рослинним маслом. Кладемо сюди пиріжки і готуємо їх на пару 30 хвилин.
Крок 9. Пянсе з курячим фаршем готові. Подавайте до столу і швидше пригощайтеся!