Пянсе – 5 рецептів в домашніх умовах

Пянсе з курячим фаршем

Пянсе з курячим фаршем виходять неймовірно соковитими, поживними і яскравими за смаком. Апетитні корейські пиріжки точно нікого не залишать байдужими. Для приготування в домашніх умовах використовуйте перевірений покроковий рецепт з нашої кулінарної збірки.

Час готування – 1 годину

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 6 шт.

Інгредієнти:

  • Борошно – 3 склянки
  • Фарш курячий – 300 гр.
  • Соус соєвий – 2 ст. л.
  • Сіль – 1,5 ч. л.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Дріжджі сухі – 10 гр.
  • Капуста білокачанна – 500 гр.
  • Масло рослинне – 2 ст. л.

Процес приготування:

Крок 1. Дрібно шаткуємо капусту і тушкуємо її в сковороді на рослинному маслі до м’якості. Солимо за смаком.

Крок 2. З’єднуємо капусту з курячим фаршем, подрібненою цибулею і меленим перцем.

Крок 3. Поливаємо заготівлю соєвим соусом і ретельно вимішуємо.

Крок 4. Для тіста з’єднуємо просіяне борошно з дріжджами, цукром і теплою водою.

Крок 5. Ретельно вимішуємо туге тісто, даємо йому відпочити 20 хвилин.

Крок 6. Тісто розділяємо на невеликі шматочки. Розкачуємо їх і доповнюємо начинкою.

Крок 7. Скріплюємо краю заготовки і формуємо акуратні пиріжки.

Крок 8. Обмазуємо решітку пароварки рослинним маслом. Кладемо сюди пиріжки і готуємо їх на пару 30 хвилин.

Крок 9. Пянсе з курячим фаршем готові. Подавайте до столу і швидше пригощайтеся!