Пиріг з листкового тіста у вишнею – 5 рецептів в духовці з покроковими фото

Листковий пиріг з сиром та вишнями в домашніх умовах

Неймовірно смачний і яскравий домашній пиріг з листкового тіста можна приготувати за півгодини. Оцініть рецепт на швидку руку з начинкою з ніжного сиру і вишень. Порадуйте близьких цікавим ласощами.

Час приготування: 30 хвилин

Час приготування: 20 хвилин

Порцій – 8

Інгредієнти:

  • Тісто листкове бездріжджове – 200 гр.
  • Вишня – 500 гр.
  • Сир – 400 гр.
  • Цукор – 100 гр.

Процес приготування:

1. Злегка листкове тісто розкачуємо і викладаємо її на деко, попередньо вистелену пергаментом.

2. Сир з’єднайте з цукром. Старанно перетираємо продукти між собою.

3. Сирну масу рівномірно розподіляємо по шару з тіста.

4. На сир викладаємо заздалегідь промиті і очищені від кісточок ягоди. Вишня повинна бути рівномірно розподілена. Випікаємо ласощі 20 хвилин при температурі 200 градусів.

5. Апетитний пиріг з сиром та вишнями готовий. Діліть частування на порційні шматочки і подавайте до столу!