Пиріг з персиками — 10 простих рецептів в духовці з покроковими фото

Швидкий заливний пиріг з персиками

Швидкий заливний пиріг з персиками порадує насиченим смаком і неймовірним фруктовим ароматом. Такі ласощі можна подавати в колі родини або на свята. Для приготування обов’язково використовуйте перевірений рецепт з покроковими фотографіями.

Час приготування: 1 годину 10 хвилин

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 8

Склад:

Для тіста:

  • Борошно – 130 гр.
  • Цукор – 100 гр.
  • Розпушувач – 1 ч. л.
  • Яйце – 3 шт.
  • Масло вершкове – 100 гр.

Для начинки:

  • Персики – 0,5 кг
  • Цукор – 3 ст. л.
  • Кориця мелена – 0,5 ч. л.
  • Горіх мускатний подрібнений – 1 щіпка.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо необхідні інгредієнти.

Крок 2. Промиваємо персики, очищаємо їх від шкірки і ріжемо акуратними шматочками.

Крок 3. Персикові часточки кладемо в сковороду і посипаємо цукром. Під кришкою, доводимо до кипіння.

Крок 4. Доповнюємо продукти корицею і мускатним горіхом.

Крок 5. Тушкуємо і кришкою вже не накриваємо.

Крок 6. Форму для випікання устеляємо пергаментом і промазуємо маслом. На дно викладаємо скибочки персиків.

Крок 7. Для тіста розтираємо розм’якшене вершкове масло і цукор.

Крок 8. Доповнюємо масу курячими яйцями. Продовжуємо збивати.

Крок 9. Додаємо сюди просіяне борошно і розпушувач.

Крок 10. Перемішуємо до однорідності і зникнення грудочок.

Крок 11. Заливаємо персики тестом.

Крок 12. Випікаємо 45 хвилин при температурі 180 градусів.

Крок 13. Акуратно перевертаємо пиріг і дістаємо його з форми. Персики повинні опинитися зверху.

Крок 14. Швидкий заливний пиріг з персиками готовий. Діліть на порційні шматочки і пригощайтеся!