Швидкий заливний пиріг з персиками
Швидкий заливний пиріг з персиками порадує насиченим смаком і неймовірним фруктовим ароматом. Такі ласощі можна подавати в колі родини або на свята. Для приготування обов’язково використовуйте перевірений рецепт з покроковими фотографіями.
Час приготування: 1 годину 10 хвилин
Час приготування – 20 хвилин
Порції – 8
Склад:
Для тіста:
- Борошно – 130 гр.
- Цукор – 100 гр.
- Розпушувач – 1 ч. л.
- Яйце – 3 шт.
- Масло вершкове – 100 гр.
Для начинки:
- Персики – 0,5 кг
- Цукор – 3 ст. л.
- Кориця мелена – 0,5 ч. л.
- Горіх мускатний подрібнений – 1 щіпка.
Процес приготування:
Крок 1. Підготуємо необхідні інгредієнти.
Крок 2. Промиваємо персики, очищаємо їх від шкірки і ріжемо акуратними шматочками.
Крок 3. Персикові часточки кладемо в сковороду і посипаємо цукром. Під кришкою, доводимо до кипіння.
Крок 4. Доповнюємо продукти корицею і мускатним горіхом.
Крок 5. Тушкуємо і кришкою вже не накриваємо.
Крок 6. Форму для випікання устеляємо пергаментом і промазуємо маслом. На дно викладаємо скибочки персиків.
Крок 7. Для тіста розтираємо розм’якшене вершкове масло і цукор.
Крок 8. Доповнюємо масу курячими яйцями. Продовжуємо збивати.
Крок 9. Додаємо сюди просіяне борошно і розпушувач.
Крок 10. Перемішуємо до однорідності і зникнення грудочок.
Крок 11. Заливаємо персики тестом.
Крок 12. Випікаємо 45 хвилин при температурі 180 градусів.
Крок 13. Акуратно перевертаємо пиріг і дістаємо його з форми. Персики повинні опинитися зверху.
Крок 14. Швидкий заливний пиріг з персиками готовий. Діліть на порційні шматочки і пригощайтеся!