Відкритий пиріг зі свіжою суницею в духовці
Хочете приємно здивувати гостей ароматною випічкою? Приготуйте відкритий пиріг з начинкою з свіжої суниці. Солодке блюдо порадує смаком і презентабельним зовнішнім виглядом. Оцініть цікавий домашній рецепт.
Час готування: 1 година 10 хвилин
Час приготування: 40 хвилин
Порцій – 8
Інгредієнти:
- Борошно – 2 склянки
- Цукор – 1 склянка
- Масло вершкове – 200 гр.
- Яйце – 3 шт.
- Сметана – 1 ст. л.
- Суниця – 2 склянки
- Варення – 2 ст. л.
Процес приготування:
1. Вершкове масло нарізаємо на невеликі шматочки.
2. У глибокий посуд відправляємо борошно, цукор, масло і яйця.
3. Вимішуємо продукти до отримання однорідної пористої маси.
4. Продукт розминаємо руками до утворення гладкого кома. Загортаємо його в харчову плівку і ставимо в холодильник на 20-30 хвилин.
5. Охолоджене тісто рівномірно розподіляємо по формі. Накриваємо основу фольгою і випікаємо в розігрітій до 180 градусів духовці близько 30 хвилин.
6. Варення нам знадобиться для обмазки. Вибирайте ласощі червоного кольору.
7. Готовий корж трохи охолоджуємо і обмазуємо сметаною.
8. Далі заповнюємо продукт промитої суницею. Поливаємо частування варенням і ставимо в холодильник на 20 хвилин. Готово!