Пиріг з суницею – 7 рецептів в духовці з покроковими фото

Відкритий пиріг зі свіжою суницею в духовці

Хочете приємно здивувати гостей ароматною випічкою? Приготуйте відкритий пиріг з начинкою з свіжої суниці. Солодке блюдо порадує смаком і презентабельним зовнішнім виглядом. Оцініть цікавий домашній рецепт.

Час готування: 1 година 10 хвилин

Час приготування: 40 хвилин

Порцій – 8

Інгредієнти:

  • Борошно – 2 склянки
  • Цукор – 1 склянка
  • Масло вершкове – 200 гр.
  • Яйце – 3 шт.
  • Сметана – 1 ст. л.
  • Суниця – 2 склянки
  • Варення – 2 ст. л.

Процес приготування:

1. Вершкове масло нарізаємо на невеликі шматочки.

2. У глибокий посуд відправляємо борошно, цукор, масло і яйця.

3. Вимішуємо продукти до отримання однорідної пористої маси.

4. Продукт розминаємо руками до утворення гладкого кома. Загортаємо його в харчову плівку і ставимо в холодильник на 20-30 хвилин.

5. Охолоджене тісто рівномірно розподіляємо по формі. Накриваємо основу фольгою і випікаємо в розігрітій до 180 градусів духовці близько 30 хвилин.

6. Варення нам знадобиться для обмазки. Вибирайте ласощі червоного кольору.

7. Готовий корж трохи охолоджуємо і обмазуємо сметаною.

8. Далі заповнюємо продукт промитої суницею. Поливаємо частування варенням і ставимо в холодильник на 20 хвилин. Готово!