Равіолі – 10 рецептів приготування класичних равіолі з покроковими фото

Італійські равіолі з моцарелою

Смачні італійські равіолі легко приготувати в домашніх умовах. Спробуйте яскраву начинку з сиру моцарелла. Таке частування підійде для обіду або вечері за келишком вина.

Час приготування: 35 хвилин

Час приготування: 5 хвилин

Порцій – 4

Склад:

  • Борошно – 400 гр.
  • Яйце – 1 шт.
  • Вода – 50 гр.
  • Вершки – 100 мл
  • Сіль – 1 щіпка.
  • Сир моцарелла – 130 гр.
  • Базилік – 5 гр.
  • Чебрець – 5 гр.
  • Соус песто – 2 ч. л.

Процес приготування:

1. Підготуємо основні компоненти. Для тіста вимішуємо борошно з дрібкою солі, яйцем, водою і вершками. Даємо йому відпочити 15-20 хвилин.

2. Для начинки підготуємо моцарелу, промиваємо свіжий базилік і чебрець.

3. Ножем подрібнюємо сир і зелень. З’єднуємо продукти з соусом песто і старанно їх вимішуємо.

4. Розкачуємо тісто і ділимо його на прямокутні шматочки. Начинку скачуємо в невеликі кульки і розкладаємо їх по тесту, дотримуючись дистанції. Закриваємо другим шаром тесту. Притискаємо заготівлю пальцями і ріжемо її на рівні за розміром кубики.

5. Відварюємо продукт в киплячій воді 3-4 хвилини. Готово, домашні равіолі з моцарелою можна подавати до столу!