Італійські равіолі з моцарелою
Смачні італійські равіолі легко приготувати в домашніх умовах. Спробуйте яскраву начинку з сиру моцарелла. Таке частування підійде для обіду або вечері за келишком вина.
Час приготування: 35 хвилин
Час приготування: 5 хвилин
Порцій – 4
Склад:
- Борошно – 400 гр.
- Яйце – 1 шт.
- Вода – 50 гр.
- Вершки – 100 мл
- Сіль – 1 щіпка.
- Сир моцарелла – 130 гр.
- Базилік – 5 гр.
- Чебрець – 5 гр.
- Соус песто – 2 ч. л.
Процес приготування:
1. Підготуємо основні компоненти. Для тіста вимішуємо борошно з дрібкою солі, яйцем, водою і вершками. Даємо йому відпочити 15-20 хвилин.
2. Для начинки підготуємо моцарелу, промиваємо свіжий базилік і чебрець.
3. Ножем подрібнюємо сир і зелень. З’єднуємо продукти з соусом песто і старанно їх вимішуємо.
4. Розкачуємо тісто і ділимо його на прямокутні шматочки. Начинку скачуємо в невеликі кульки і розкладаємо їх по тесту, дотримуючись дистанції. Закриваємо другим шаром тесту. Притискаємо заготівлю пальцями і ріжемо її на рівні за розміром кубики.
5. Відварюємо продукт в киплячій воді 3-4 хвилини. Готово, домашні равіолі з моцарелою можна подавати до столу!