Як приготувати рубані котлети з стегна індички?
Готуємо соковиті і корисні котлетки з ніжного м’яса стегна індички – така страва чудово впишеться в раціон навіть найменших, особливо, якщо їх не обсмажувати, а запікати в духовій шафі.
Час приготування – 40 хв.
Час приготування – 20 хв.
Порції – 5.
Склад:
- Філе стегна індички – 500 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Часник – 2 зуб.
- Яйця – 2 шт.
- Майонез – 3 ст. л.
- Борошно – 3 ст. л.
- Зелень – 10 гр.
- Масло рослинне – 40 мл
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. М’якоть стегна максимально дрібно нарізаємо.
Крок 2. Ріпчасту цибулю очищаємо від лушпиння, дрібно шаткуємо, обсмажуємо в невеликій кількості олії до прозорості і засипаємо до індички.
Крок 3. В окрему піалу розбиваємо два яйця.
Крок 4. До яйцям підсипаємо борошно і додаємо майонез.
Крок 5. Яєчно-майонезну масу ретельно перемішуємо до однорідної консистенції.
Крок 6. До подрібненого м’яса кладемо дрібно порізану зелень, часник, пропущений через прес і борошняну масу.
Крок 7. Приправляємо сіллю і чорним меленим перцем, добре перемішуємо.
Крок 8. У сковороду наливаємо масло і розігріваємо, ложкою викладаємо «фарш», закриваємо кришкою і тушкуємо на помірному вогні близько 6-7 хвилин з одного боку.
Крок 9. Перевертаємо і обсмажуємо до рум’яності. Приємного апетиту!