Рубані котлети з індички – 5 рецептів соковитих і мяких котлет з покроковими фото

Як приготувати рубані котлети з стегна індички?

Готуємо соковиті і корисні котлетки з ніжного м’яса стегна індички – така страва чудово впишеться в раціон навіть найменших, особливо, якщо їх не обсмажувати, а запікати в духовій шафі.

Час приготування – 40 хв.

Час приготування – 20 хв.

Порції – 5.

Склад:

  • Філе стегна індички – 500 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Часник – 2 зуб.
  • Яйця – 2 шт.
  • Майонез – 3 ст. л.
  • Борошно – 3 ст. л.
  • Зелень – 10 гр.
  • Масло рослинне – 40 мл
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. М’якоть стегна максимально дрібно нарізаємо.

Крок 2. Ріпчасту цибулю очищаємо від лушпиння, дрібно шаткуємо, обсмажуємо в невеликій кількості олії до прозорості і засипаємо до індички.

Крок 3. В окрему піалу розбиваємо два яйця.

Крок 4. До яйцям підсипаємо борошно і додаємо майонез.

Крок 5. Яєчно-майонезну масу ретельно перемішуємо до однорідної консистенції.

Крок 6. До подрібненого м’яса кладемо дрібно порізану зелень, часник, пропущений через прес і борошняну масу.

Крок 7. Приправляємо сіллю і чорним меленим перцем, добре перемішуємо.

Крок 8. У сковороду наливаємо масло і розігріваємо, ложкою викладаємо «фарш», закриваємо кришкою і тушкуємо на помірному вогні близько 6-7 хвилин з одного боку.

Крок 9. Перевертаємо і обсмажуємо до рум’яності. Приємного апетиту!