Рулетики з баклажанів з морквою і часником
В якосдаль начинки для рулетиків з баклажанів нерідко використовують інші овочі – томати, цибуля, часник або моркву. Виходить поживна і легка закуска, яку можна подати як гарнір до м’ясних страв чи як аперитив перед основною подачею.
Час приготування: 50 хв.
Час приготування: 10 хв.
Порцій – 8.
Інгредієнти:
- Баклажани – 5 шт.
 - Помідори – 2 шт.
 - Морква – 1 шт.
 - Цибуля ріпчаста – 1 шт.
 - Часник – 3 зуб.
 - Масло рослинне – для смаження.
 - Сіль – за смаком.
 - Перець чорний мелений – за смаком.
 
Процес приготування:
1. У вимитих баклажанів відрізаються хвостики з обох сторін, а іншу частину поділяють на тонкі слайсы. Скибочки складають у глибоку ємність, заливають підсоленою водою і витримують під гнітом півгодини, щоб прибрати гіркоту.
2. Потім слайсы злегка віджимають, розкладають на паперовий рушник, щоб повністю позбавити від рідини, а потім обсмажують з рослинним маслом, щоб підрум’янилися.
3. Готові шматочки викладають на серветку, звільняючи від зайвого жиру.
4. Томати, цибулю, моркву і часник нарізати дуже дрібно, змішуються, приправляють сіллю і перцем.
5. На кожен шматочок баклажана кладуть трохи овочевої начинки, акуратно згортають в рулет і викладають на посуд для подавання. Їдять рулетики з баклажанів з овочевою начинкою охолодженими.












