Як приготувати смачний суп з консервів горбуші?
Для приготування рибного супу краще всього використовувати консерви з риби жирних сортів, наприклад, сайри або горбуші. Такі супи багаті омегою 3 і добре втамовують голод.
Час готування: 40 хв.
Час приготування: 30 хв.
Порцій: 6.
Склад:
- Горбуша консервована – 240 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Морквина – 1 шт.
- Картопля – 2 шт.
- Рис – 0,3 склянки
- Огірки солоні – 2 шт.
- Вода – 2 л
- Сіль – за смаком.
- Спеції – за смаком.
Процес приготування:
1. Овочі промийте і очистіть. Картоплю наріжте невеликими шматочками, моркву натріть на крупній тертці, цибулю наріжте кубиками.
2. У каструлю налийте воду, доведіть її до кипіння, викладіть овочі і варіть 5-7 хвилин.
3. Рис кілька разів промийте холодною водою. Солоні огірки наріжте дрібними кубиками. Додайте рис і огірки в каструлю, продовжуйте варити ще 7 хвилин.
4. Горбушу розімніть виделкою і додати в суп.
5. Додайте сіль і мелений перець за смаком, варіть суп до готовності картоплі і рису. При бажанні можна додати свіжу зелень і подавати суп на стіл.
Приємного апетиту!