Рибний суп з консервами – 10 рецептів приготування з покроковими фото

Як приготувати смачний суп з консервів горбуші?

Для приготування рибного супу краще всього використовувати консерви з риби жирних сортів, наприклад, сайри або горбуші. Такі супи багаті омегою 3 і добре втамовують голод.

Час готування: 40 хв.

Час приготування: 30 хв.

Порцій: 6.

Склад:

  • Горбуша консервована – 240 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Морквина – 1 шт.
  • Картопля – 2 шт.
  • Рис – 0,3 склянки
  • Огірки солоні – 2 шт.
  • Вода – 2 л
  • Сіль – за смаком.
  • Спеції – за смаком.

Процес приготування:

1. Овочі промийте і очистіть. Картоплю наріжте невеликими шматочками, моркву натріть на крупній тертці, цибулю наріжте кубиками.

2. У каструлю налийте воду, доведіть її до кипіння, викладіть овочі і варіть 5-7 хвилин.

3. Рис кілька разів промийте холодною водою. Солоні огірки наріжте дрібними кубиками. Додайте рис і огірки в каструлю, продовжуйте варити ще 7 хвилин.

4. Горбушу розімніть виделкою і додати в суп.

5. Додайте сіль і мелений перець за смаком, варіть суп до готовності картоплі і рису. При бажанні можна додати свіжу зелень і подавати суп на стіл.

Приємного апетиту!