Рис з морепродуктами – 8 рецептів на сковороді з покроковими фото

Рис з морепродуктами в вершковому соусі

Рис з морепродуктами в вершковому соусі порадує вас дивовижно ніжним смаком, поживними властивостями і привабливою подачею. Цікава кулінарна ідея різноманітить ваше домашнє меню. Для приготування використовуйте перевірений покроковий рецепт з нашої збірки.

Час готування – 35 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 4

Інгредієнти:

  • Рис – 1 склянка
  • Асорті з заморожених морепродуктів – 0,5 кг
  • Яйце – 2 шт.
  • соєвий Соус – 6 ст. л.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Часник – 3 зубчики.
  • Кінза – 1 пучок.
  • Вершки – 150 мл
  • Сіль – за смаком.
  • Перець червоний мелений – за смаком.
  • Масло оливкове – 2 ст. л.

Процес приготування:

Крок 1. Розморожуємо морепродукти, поливаємо їх половиною соєвого соусу і добре все перемішуємо. Залишаємо маринуватися на 30 хвилин.

Крок 2. Промиваємо рис у воді відварюємо до готовності.

Крок 3. Розбиваємо два курячих яйця і перемішуємо їх виделкою до однорідності.

Крок 4. Виливаємо в яєчну суміш залишився соєвий соус. Перемішуємо.

Крок 5. Подрібнюємо промитий пучок кінзи.

Крок 6. Подрібнюємо цибулю і часник.

Крок 7. Розігріваємо сковороду з оливковою олією. Обсмажуємо на ньому цибулю з часником близько двох хвилин.

Крок 8. Додаємо сіль і червоний мелений перець. Перемішуємо.

Крок 9. Доповнюємо овочі маринованими морепродуктів. Тушкуємо заготівлю близько 5 хвилин.

Крок 10. Вливаємо вершки, тушкуємо три хвилини і вимикаємо плиту. Посипаємо вміст подрібненої кінзою.

Крок 11. В заготовку викладаємо рис, також вливаємо яєчну суміш з соєвим соусом. Добре все перемішуємо.

Крок 12. Рис з морепродуктами в вершковому соусі готовий. Подавайте до столу!