Рис з морепродуктами в вершковому соусі
Рис з морепродуктами в вершковому соусі порадує вас дивовижно ніжним смаком, поживними властивостями і привабливою подачею. Цікава кулінарна ідея різноманітить ваше домашнє меню. Для приготування використовуйте перевірений покроковий рецепт з нашої збірки.
Час готування – 35 хвилин
Час приготування – 10 хвилин
Порції – 4
Інгредієнти:
- Рис – 1 склянка
- Асорті з заморожених морепродуктів – 0,5 кг
- Яйце – 2 шт.
- соєвий Соус – 6 ст. л.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Часник – 3 зубчики.
- Кінза – 1 пучок.
- Вершки – 150 мл
- Сіль – за смаком.
- Перець червоний мелений – за смаком.
- Масло оливкове – 2 ст. л.
Процес приготування:
Крок 1. Розморожуємо морепродукти, поливаємо їх половиною соєвого соусу і добре все перемішуємо. Залишаємо маринуватися на 30 хвилин.
Крок 2. Промиваємо рис у воді відварюємо до готовності.
Крок 3. Розбиваємо два курячих яйця і перемішуємо їх виделкою до однорідності.
Крок 4. Виливаємо в яєчну суміш залишився соєвий соус. Перемішуємо.
Крок 5. Подрібнюємо промитий пучок кінзи.
Крок 6. Подрібнюємо цибулю і часник.
Крок 7. Розігріваємо сковороду з оливковою олією. Обсмажуємо на ньому цибулю з часником близько двох хвилин.
Крок 8. Додаємо сіль і червоний мелений перець. Перемішуємо.
Крок 9. Доповнюємо овочі маринованими морепродуктів. Тушкуємо заготівлю близько 5 хвилин.
Крок 10. Вливаємо вершки, тушкуємо три хвилини і вимикаємо плиту. Посипаємо вміст подрібненої кінзою.
Крок 11. В заготовку викладаємо рис, також вливаємо яєчну суміш з соєвим соусом. Добре все перемішуємо.
Крок 12. Рис з морепродуктами в вершковому соусі готовий. Подавайте до столу!