Каша, зварена на молоці з рисової крупи з додаванням яскравою гарбуза – стане одним з ваших улюблених страв з перших, попробованных ложок. Таке блюдо відмінно підходить для дитячого, діабетичного меню, а також для тих, хто дотримується правильного харчування.
Рисова каша з гарбузом на молоці, приготована в каструлі на плиті
Приготуємо просте і швидке блюдо з простих продуктів: рисової крупи і ароматною стиглої гарбуза. Каші, зварені на молоці, відрізняються своєю ніжністю і виразним вершковим смаком, що робить їх в мільйон разів смачніше тих, що варяться на основі води.
Інгредієнти на
2 порц.
- Рис білий 4 ст. л.
- Вода 400 мл
- Молоко коров’яче 200 мл
- Гарбуз 300 гр.
- Мед 2 ст. л.
Процес приготування:
- Як зварити рисову кашу з гарбузом на молоці? Готуємо продукти: відрізаємо шматочок гарбуза, що підходить нам по вазі і відміряє потрібну кількість рідких компонентів і рисової крупи.
- Крупу відварюємо в каструлі з молоком і водою близько 15 хвилин на повільному вогні під кришкою.
- З помаранчевого овоча знімаємо щільну шкірку, витягаємо частину з насінням і нарізаємо дрібними кубиками.
- У каструлю додаємо гарбузове кубики – перемішуємо з рисом і варимо до м’якості.
- У готову кашу додаємо кілька ложок рідкого меду для солодощі.
- Корисне і просте блюдо готове. Приємного апетиту!
