Молочна каша з геркулесу – пропорції молока і крупи, 7 рецептів з покроковими фото

Геркулесова каша – джерело корисних мікроелементів та енергії для початку дня. Тому так часто ми готуємо цю кашу саме до сніданку. Особливо смачною геркулесова каша виходить на молоці. Щоб ви самі змогли зварити молочну геркулесову кашу, ми підібрали 7 відмінних рецептів.

Геркулесову кашу на молоці в каструлі — пропорції

Геркулесові пластівці – один з небагатьох продуктів, який здатний тривалий час підтримувати запас енергії в організмі для активної роботи. Це обумовлено складними вуглеводами, якими багаті пластівці. Смачна молочна геркулесова каша відмінно підійде для сніданку перед насиченим днем.

Інгредієнти на
4 порц.

  • Геркулес 1 склянка
  • Молоко коров’яче 1 л
  • Цукор-пісок 2 ч. л.
  • Ягоди 1 ч. л.
  • Банан ¼ шт.
  • Горіхи за смаком
  • Мед за смаком

Процес приготування:

  1. Як приготувати молочну кашу з геркулесу з правильними пропорціями молока і крупи? У каструлю влийте молоко, поставте на вогонь.
  2. Коли молоко закипить, всипте в каструлю пластівці.
  3. Далі всипте цукор, перемішайте і варіть кашу на повільному вогні 5-20 хвилин, залежно від рекомендацій, зазначених на упаковці.
  4. Потім накрийте каструлю кришкою, вимкнути плиту і дайте каші настоятися 5-7 хвилин.
  5. В кашу додайте ягоди, банани, горіхи і мед за смаком. Смачне початок дня вам забезпечено.

Приємного апетиту!