Сабурани – 6 рецептів в домашніх умовах з покроковими фото

Сабурани з готового листкового тіста

Сабурани з готового листкового тіста запросто можна назвати випічкою «на швидку руку», бо як самим тривалим процесом стає розморожування тесту. Поєднання станув сиру і рум’яного тесту нікого не залишить байдужим, особливо, якщо подавати страву з ароматним чаєм або кавою.

Час готування – 50 хв.

Час приготування – 20 хв.

Порції – 8.

Склад:

  • Тісто листкове – 500 гр.
  • Сир твердий – 200 гр.
  • Сир м’який/сир – 150 гр.
  • Яйця – 2 шт.
  • Борошно – 2-3 ст. л.

Процес приготування:

Крок 1. Попередньо розморожене тісто викладаємо на робочу поверхню, припудрену борошном, розгортаємо в пласт середньої товщини.

Крок 2. Для начинки на бурачной тертці трьом твердий сир змішуємо стружку з одним сирим яйцем і сиром/м’яким сиром.

Крок 3. Розподіляємо сирну масу по основі, залишаючи краю недоторканими.

Крок 4. Вільні частини основи піднімаємо і скріплюємо між собою, змочивши пальці у воді.

Крок 5. Збиваємо яйце.

Крок 6. І кулінарної пензлем змащуємо заготовку.

Крок 7. Хаотично проколюємо напівфабрикат вилкою для вільного виходу пари і ставимо в гарячу духовку: 180 градусів 30 хвилин.

Крок 8. Апетитний і ароматний пиріг дістаємо з духовки і даємо трохи часу охолонути. Сабурани подаємо до столу в поєднанні з овочевим салатом або бульйоном – насолоджуємося. Приємного апетиту!