Як приготувати салат «Мисливський» з солоними огірками?
За видом і способом приготування, нагадує традиційний салат «Олів’є». Відмінність полягає лише в тому, що замість горошку у страву додають гриби. Пікантність смаку салату надають ковбаса і огірки.
Час готування – 1 ч. 10 хв.
Час приготування – 30 хв.
Кількість порцій – 1.
Склад:
- Картопля — 2 шт.
- Морква — 1 шт.
- Ковбаса копчена — 70 гр.
- Яйця — 2 шт.
- Огірок солоний — 3 шт.
- Гриби — 70 гр.
- Сіль — за смаком.
- Майонез — за смаком.
- Масло рослинне — для смаження.
- Вода — для варіння.
Процес приготування:
Крок 1. Гриби ретельно перебираємо. В салаті не повинно бути зіпсованих примірників. Нарізаємо «шляпки» й «ніжки» грибів довільно. Викладаємо їх у друшляк і промиваємо водою. Даємо рідини стекти. Підігріваємо олію в сковороді. Обсмажуємо в розпеченій ємності гриби.Крок 2. Картоплю і моркву вимиваємо проточною водою. Коренеплоди прямо з шкіркою перекладаємо у велику каструлю. Відправляємо в ємність яйця. Заливаємо яйця з овочами очищеної холодною водою. Відварюємо продукти до готовності, а потім охолоджуємо. Легко знімаємо шкірку з картоплі. Нарізаємо кубиками.
Крок 3. Обережно зчищають ножем шкірку у моркви. Викладаємо коренеплід на обробну дошку. Нарізаємо кубиками.
Крок 4. Розбиваємо яєчну лушпиння легким ударом об тверду поверхню. Знімаємо її з яєць і нарізаємо інгредієнт кубиками.
Крок 5. Солоні огірки виймаємо з банки і перекладаємо на обробну дошку. Нарізаємо кубиками.Крок 6. Аналогічним чином нарізаємо ковбасу. Викладаємо всі інгредієнти подрібнені в загальну ємність. Солимо їх невеликий дрібкою і заправляємо майонезом. Ретельно перемішуємо блюдо з допомогою столової ложки.
Приємного апетиту!