Салат Мисливський— 8 рецептів приготування з покроковими фото

Як приготувати салат «Мисливський» з солоними огірками?

За видом і способом приготування, нагадує традиційний салат «Олів’є». Відмінність полягає лише в тому, що замість горошку у страву додають гриби. Пікантність смаку салату надають ковбаса і огірки.

Час готування – 1 ч. 10 хв.

Час приготування – 30 хв.

Кількість порцій – 1.

Склад:

  • Картопля — 2 шт.
  • Морква — 1 шт.
  • Ковбаса копчена — 70 гр.
  • Яйця — 2 шт.
  • Огірок солоний — 3 шт.
  • Гриби — 70 гр.
  • Сіль — за смаком.
  • Майонез — за смаком.
  • Масло рослинне — для смаження.
  • Вода — для варіння.

Процес приготування:

Крок 1. Гриби ретельно перебираємо. В салаті не повинно бути зіпсованих примірників. Нарізаємо «шляпки» й «ніжки» грибів довільно. Викладаємо їх у друшляк і промиваємо водою. Даємо рідини стекти. Підігріваємо олію в сковороді. Обсмажуємо в розпеченій ємності гриби.Крок 2. Картоплю і моркву вимиваємо проточною водою. Коренеплоди прямо з шкіркою перекладаємо у велику каструлю. Відправляємо в ємність яйця. Заливаємо яйця з овочами очищеної холодною водою. Відварюємо продукти до готовності, а потім охолоджуємо. Легко знімаємо шкірку з картоплі. Нарізаємо кубиками.

Крок 3. Обережно зчищають ножем шкірку у моркви. Викладаємо коренеплід на обробну дошку. Нарізаємо кубиками.

Крок 4. Розбиваємо яєчну лушпиння легким ударом об тверду поверхню. Знімаємо її з яєць і нарізаємо інгредієнт кубиками.

Крок 5. Солоні огірки виймаємо з банки і перекладаємо на обробну дошку. Нарізаємо кубиками.Крок 6. Аналогічним чином нарізаємо ковбасу. Викладаємо всі інгредієнти подрібнені в загальну ємність. Солимо їх невеликий дрібкою і заправляємо майонезом. Ретельно перемішуємо блюдо з допомогою столової ложки.

Приємного апетиту!