Салат з мисливськими ковбасками та квасолею
Салат з мисливськими ковбасками та квасолею виходить дуже ситним та смачним. Для більшої пікантності у страву додають часник, базилік і лимонний сік.
Час приготування – 30 хв.
Час приготування – 25 хв.
Кількість порцій – 4.
Склад:
- Ковбаски мисливські — 160 гр.
- Перець болгарський солодкий — 80 гр.
- Помідори — 200 гр.
- Цибуля — 80 гр.
- Масло оливкова — 50 мл
- Лимон — 20 гр.
- Часник — 2 зуб.
- Базилік — 5 гр.
- Оцет бальзамічний — 5 мл
- Квасоля біла — 200 гр.
- Петрушка — 20 гр.
- Сіль — за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Томати вимиваємо проточною водою. Обтираем їх рушником. Якщо помідори невеликого розміру, їх можна розрізати навпіл, великі томати — на четвертинки.Крок 2. Болгарський перець перед тим, як нарізати, необхідно вимити і позбавити від плодоніжки. Потім плід необхідно розрізати навпіл і очистити від насіння. Подрібнити перець потрібно великими шматочками.
Крок 3. Цибулину позбавляємо від шарів лушпиння. Нарізаємо її крупними шматочками. Викладаємо в салатник всі інгредієнти перемішуємо.
Крок 4. В окрему ємність вливаємо олію. Вимиваємо лимон. Розрізаємо його навпіл і вичавлюємо необхідну кількість соку в миску з маслом. Вимиваємо базилік. Дрібно нарізаємо його. Очищаємо зубок часнику і натираємо на дрібній тертці. Відправляємо інгредієнти до масла і соку, приправляємо бальзамічним оцтом. Перемішуємо продукти і заправляємо ними овочі. Знову перемішуємо масу.
Крок 5. Нарізаємо мисливські ковбаски шматочками. Тепер нам знадобиться другий зубок часнику. Його також очищаємо і нарізаємо шматочками. У розігріту сковороду з оливковою олією викладаємо ковбаски. Через 3-4 хвилини додаємо до ковбасок часник. Через пару хвилин часник потрібно викласти з ємності.Крок 6. Перекладаємо ковбаски в салатник. З откупоренной банки з квасолею зливаємо рідину і викладаємо інгредієнт в салат. Вимиту петрушку розрізаємо на невеликі шматочки. Відправляємо в ємність. Якщо є така необхідність, солимо салат і перемішуємо.
Приємного апетиту!