Салат «Мисливський» з печінкою, морквою і цибулею
М’ясо для приготування салату можна замінити печінкою. Щоб смак страви був більш насиченим, печінка обов’язково потрібно доповнювати часником, сиром, маринованими огірками або морквою.
Час готування – 1 ч. 40 хв.
Час приготування – 35 хв.
Кількість порцій– 5.
Склад:
- Печінка куряча — 500 гр.
- Картопля — 500 гр.
- Яйця — 3 шт.
- Морква — 300 гр.
- Цибуля — 150 гр.
- Огірок солоний — 300 гр.
- Майонез — за смаком.
- Масло рослинне — для смаження.
Процес приготування:
Крок 1. Перед варінням, картоплю і моркву необхідно ретельно вимити водою з-під крана. Потім овочі необхідно відварити до м’якості разом з яйцями. Очищаємо інгредієнти: звільняємо овочі від шкірки, яйця вдаряє об тверду поверхню, щоб шкаралупа тріснула, і очищаємо інгредієнт.
Крок 2. Курячу печінку відварюємо на плиті до готовності в підсоленій воді. Очищену цибулю споліскуємо і дрібно нарізаємо. У розпеченій сковороді з рослинним маслом обсмажуємо цибулю до золотистого кольору.
Крок 3. Натираємо картоплю на крупній тертці. Викладаємо натерту масу на дно відповідного страви. Покриваємо картопля майонезом.
Крок 4. Розподіляємо наступний шар салату — з лука. Відварену моркву натираємо на дрібній тертці і покриваємо нею цибулю. Змащуємо морква майонезом. Наступний шар — з тертої курячої печінки.
Крок 5. Потім — терті солоні огірки. Змащуємо їх майонезом. Дрібно нарізаємо яйця. Посипаємо ними салат. Заправляємо салат шаром майонезу. Ставимо його в холодильник на 3 години.
Приємного апетиту!