Покроковий рецепт приготування салату Наречена з буряком
Яскрава варіація популярного салату «Наречена» — з додаванням буряків. Таке частування стане смачним і поживним доповненням вашого святкового меню. Порадуйте себе і ваших гостей ніжною закускою.
Час готування: 1 год
Час приготування: 20 хвилин
Порцій – 2
Склад:
- Філе куряче – 130 гр.
- Буряк – 0,5 шт.
- Яйце – 2 шт.
- Яблуко – 1 шт.
- Сир плавлений – 80 гр.
- Сіль – за смаком.
- Майонез – 50 мл
- Сметана – 50 мл
Процес приготування:
1. Відварюємо куряче філе, подрібнюємо його і укладаємо щільним шаром. Солимо і обмазуємо майонезом.2. Також відварюємо буряк, натираємо на тертці. Робимо другий шар. Знову солимо і поливаємо майонезом.
3. Третій шар посипаємо тертим плавленим сирком. Знову додаємо майонез.
4. Відварені яйця ділимо на білки і жовтки. Посипаємо сир тертими жовтками.
5. Слідом йде терте яблуко.
6. Укладаємо подрібнені білки з майонезом.
7. Ставимо форму в холодильник для просочення.
8. Готовий салат прикрашаємо й подаємо до столу!