Салат Обжорка класичний – 10 рецептів з покроковими фото

Простий і смачний рецепт салату «Обжорка» з копченою куркою

Салат «Обжорка» з копченою куркою – це смачно і ситно, а приготувати таку страву дуже швидко! Про що ще бажати господині? Цей салат чудово урізноманітнює святковий стіл і у нього точно знайдеться багато шанувальників. Справжня кулінарна знахідка!

Порції: 4

Час готування: 30 хв.

Склад:

  • копчена Грудка куряча – 250 гр.
  • Морква – 1 шт.
  • Цибуля -1 шт.
  • Огірки солоні – 2 шт.
  • Батон — 2 скибочки
  • Майонез – 2 ст. л.
  • Сіль, перець – за смаком
  • Рослинне масло — для смаження

Процес приготування:

1. Чистимо цибулину нарізаємо невеликими шматочками.

2. Морква також очищаємо і тремо на крупну тертку

3. Потім з’єднуємо овочі і обсмажуємо їх до рум’яного кольору на рослинній олії.

4. Огірок нарізаємо невеликими кубиками.

5. Батон розрізаємо на кілька смужок, а їх на квадратики. Обсмажуємо на рослинній олії, поки вони не стануть хрусткими.

6. Копчену курочку розрізаємо на шматочки довільної форми, але невеликого розміру.

7. Змішуємо всі продукти, додаємо сіль і перець на свій смак і заправляємо майонезом. Перемішуємо.

Приємного апетиту!