Простий і смачний рецепт салату «Обжорка» з копченою куркою
Салат «Обжорка» з копченою куркою – це смачно і ситно, а приготувати таку страву дуже швидко! Про що ще бажати господині? Цей салат чудово урізноманітнює святковий стіл і у нього точно знайдеться багато шанувальників. Справжня кулінарна знахідка!
Порції: 4
Час готування: 30 хв.
Склад:
- копчена Грудка куряча – 250 гр.
- Морква – 1 шт.
- Цибуля -1 шт.
- Огірки солоні – 2 шт.
- Батон — 2 скибочки
- Майонез – 2 ст. л.
- Сіль, перець – за смаком
- Рослинне масло — для смаження
Процес приготування:
1. Чистимо цибулину нарізаємо невеликими шматочками.
2. Морква також очищаємо і тремо на крупну тертку
3. Потім з’єднуємо овочі і обсмажуємо їх до рум’яного кольору на рослинній олії.
4. Огірок нарізаємо невеликими кубиками.
5. Батон розрізаємо на кілька смужок, а їх на квадратики. Обсмажуємо на рослинній олії, поки вони не стануть хрусткими.
6. Копчену курочку розрізаємо на шматочки довільної форми, але невеликого розміру.
7. Змішуємо всі продукти, додаємо сіль і перець на свій смак і заправляємо майонезом. Перемішуємо.
Приємного апетиту!