Салат з червоної консервованої квасолею – 10 смачних і простих рецептів з фото

Швидкий і простий салат з квасолею та консервованою кукурудзою

Цікава кулінарна ідея для вашого домашнього столу — салат з кукурудзою і червоною квасолею. Подавайте частування як самостійне, так і як додаток до різних гарячих страв. Урізноманітніть ваше звичне меню.

Час приготування: 10 хвилин

Час приготування: 5 хвилин

Порцій – 4

Інгредієнти:

  • Квасоля червона консервована – 1 банку.
  • Кукурудза консервована – 1 банку.
  • Кінза – 1 пучок.
  • Часник – 1 зубчик
  • Сухарики житні – 1 упаковка.
  • Майонез – 40 мл

Процес приготування:

1. Промиваємо кінзу під водою і подрібнюємо її.2. У глибоку миску викладаємо сухарики.

3. Сюди ж відправляємо червону консервовану квасолю.

4. Далі викладаємо консервовану кукурудзу.

5. Очищаємо зубчик часнику і продавлюємо його через прес.

6. Викладаємо на салат.

7. Слідом додаємо подрібнену кінзу.

8. Заправляємо заготівлю майонезом.

9. Розмішуємо і даємо трохи настоятися.10. Апетитний салат з консервованої квасолею і кукурудзою готовий. Пригощайтеся!