Швидкий і простий салат з квасолею та консервованою кукурудзою
Цікава кулінарна ідея для вашого домашнього столу — салат з кукурудзою і червоною квасолею. Подавайте частування як самостійне, так і як додаток до різних гарячих страв. Урізноманітніть ваше звичне меню.
Час приготування: 10 хвилин
Час приготування: 5 хвилин
Порцій – 4
Інгредієнти:
- Квасоля червона консервована – 1 банку.
- Кукурудза консервована – 1 банку.
- Кінза – 1 пучок.
- Часник – 1 зубчик
- Сухарики житні – 1 упаковка.
- Майонез – 40 мл
Процес приготування:
1. Промиваємо кінзу під водою і подрібнюємо її.2. У глибоку миску викладаємо сухарики.
3. Сюди ж відправляємо червону консервовану квасолю.
4. Далі викладаємо консервовану кукурудзу.
5. Очищаємо зубчик часнику і продавлюємо його через прес.
6. Викладаємо на салат.
7. Слідом додаємо подрібнену кінзу.
8. Заправляємо заготівлю майонезом.
9. Розмішуємо і даємо трохи настоятися.10. Апетитний салат з консервованої квасолею і кукурудзою готовий. Пригощайтеся!