Салат з червоної консервованої квасолею – 10 смачних і простих рецептів з фото

Дуже смачний салат з квасолею і консервованим тунцем

Для того щоб приготувати смачний, поживний і корисний салат, знадобиться всього кілька інгредієнтів і трохи часу. Спробуйте простий рецепт страви з червоної консервованої квасолею і тунцем.

Час приготування: 25 хвилин

Час приготування: 5 хвилин

Порцій – 4

Інгредієнти:

  • Квасоля червона консервована – 1 банку.
  • Тунець консервований – 1 банка.
  • Яйце – 3 шт.
  • Помідори – 2 шт.
  • Огірок – 1 шт.
  • Зелень – 1 пучок.
  • Майонез – 1 ст. л.
  • Сметана – 1 ст. л.
  • Сіль – 1 щіпка.
  • Перець чорний мелений – 1 щіпка.

Процес приготування:

1. Підготуємо необхідні інгредієнти. Яйця заздалегідь відварюємо.

2. У глибоку миску кладемо консервовану квасолю і роздвоєний на дрібні шматочки тунця. Відварені яйця очищаємо і також нарізаємо.

3. Доповнюємо блюдо подрібненим огірком, помідором і зеленню.

4. Солимо заготівлю і заправляємо сметаною з майонезом. Розмішуємо.

5. Салат з консервованої квасолею і тунцем готовий. Перед подачею рекомендується охолодити.