Дуже смачний салат з квасолею і консервованим тунцем
Для того щоб приготувати смачний, поживний і корисний салат, знадобиться всього кілька інгредієнтів і трохи часу. Спробуйте простий рецепт страви з червоної консервованої квасолею і тунцем.
Час приготування: 25 хвилин
Час приготування: 5 хвилин
Порцій – 4
Інгредієнти:
- Квасоля червона консервована – 1 банку.
- Тунець консервований – 1 банка.
- Яйце – 3 шт.
- Помідори – 2 шт.
- Огірок – 1 шт.
- Зелень – 1 пучок.
- Майонез – 1 ст. л.
- Сметана – 1 ст. л.
- Сіль – 1 щіпка.
- Перець чорний мелений – 1 щіпка.
Процес приготування:
1. Підготуємо необхідні інгредієнти. Яйця заздалегідь відварюємо.
2. У глибоку миску кладемо консервовану квасолю і роздвоєний на дрібні шматочки тунця. Відварені яйця очищаємо і також нарізаємо.
3. Доповнюємо блюдо подрібненим огірком, помідором і зеленню.
4. Солимо заготівлю і заправляємо сметаною з майонезом. Розмішуємо.
5. Салат з консервованої квасолею і тунцем готовий. Перед подачею рекомендується охолодити.