Неймовірно смачний салат з фореллю і креветками
Форель, креветки, авокадо – дуже смачне поєднання. Доповнюємо комбінацію листям салату, помідорами і пікантною заправкою на основі оливкової олії. Гарний такий салат і як закуска, і як легкий вечерю.
Час приготування: 30 хв.
Час приготування: 30 хв.
Порцій – 2.
Склад:
- Форель солона – 100 гр.
- Суміш салатних листків – 1 упаковка.
- Креветки – 100 гр.
- Помідори – 1/2 шт.
- Авокадо – 1 шт.
- Сіль – за смаком.
- Масло оливкове – за смаком.
- Оцет бальзамічний – за смаком.
- Сік лимонний – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Креветки відварюємо в підсоленій воді пару хвилин. Зливаємо відвар, креветкам даємо охолонути і очищаємо від панцира.
Крок 2. Авокадо очищаємо від шкірки, видаляємо кісточку. М’якоть ріжемо скибочками.
Крок 3. Помідори ріжемо часточками. Форель нарізаємо невеликими кубиками.
Крок 4. Салатні листя рвемо вручну невеликими частинами.
Крок 5. Всі підготовлені інгредієнти викладаємо в салатницю, поливаємо оливковою олією і бальзамічним оцтом, лимонним соком. Солимо за смаком і акуратно перемішуємо. Подаємо відразу після приготування.