Дуже смачний салат з фунчозы з приправою чим-чим
Цікаве частування для вашого столу в корейському стилі – салат з фунчозы з готової заправкою чим-чим. Свіжі овочі додадуть страві особливу соковитість, а спеції – пікантність.
Час приготування: 45 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порцій – 4
Склад:
- Фунчоза – 250 гр.
- Морква – 1 шт.
- Перець болгарський – 0,5 шт.
- Огірок – 2 шт.
- Часник – 1 зубчик
- Приправа чим-чим – 2 ст. л.
Процес приготування:
1. Підготуємо необхідні продукти для салату. Овочі заздалегідь промиваємо і очищаємо.
2. Першим ділом натираємо моркву на середню або велику тертку.
3. Тонку рисову локшину занурюємо в каструлю з окропом. Наполягаємо продукт 5 хвилин, після витягаємо і промиваємо під холодною водою.
4. Болгарський перець нарізаємо дрібними кубиками.
5. Тонкими шматочками розбираємо огірки.
6. Занурюємо всі інгредієнти в глибоку миску. Заправляємо їх приправою чим-чим. Додаємо подрібнений зубчик часнику.
7. Ретельно перемішуємо масу, щоб спеції рівномірно розподілилися. Наполягаємо заготівлю 30-40 хвилин.
8. Яскрава закуска для вашого столу готова! Ділите її на порції і подавайте до столу.