Салат з фунчозой – 10 рецептів в домашніх умовах з фото покроково

Дуже смачний салат з фунчозы з приправою чим-чим

Цікаве частування для вашого столу в корейському стилі – салат з фунчозы з готової заправкою чим-чим. Свіжі овочі додадуть страві особливу соковитість, а спеції – пікантність.

Час приготування: 45 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порцій – 4

Склад:

  • Фунчоза – 250 гр.
  • Морква – 1 шт.
  • Перець болгарський – 0,5 шт.
  • Огірок – 2 шт.
  • Часник – 1 зубчик
  • Приправа чим-чим – 2 ст. л.

Процес приготування:

1. Підготуємо необхідні продукти для салату. Овочі заздалегідь промиваємо і очищаємо.

2. Першим ділом натираємо моркву на середню або велику тертку.

3. Тонку рисову локшину занурюємо в каструлю з окропом. Наполягаємо продукт 5 хвилин, після витягаємо і промиваємо під холодною водою.

4. Болгарський перець нарізаємо дрібними кубиками.

5. Тонкими шматочками розбираємо огірки.

6. Занурюємо всі інгредієнти в глибоку миску. Заправляємо їх приправою чим-чим. Додаємо подрібнений зубчик часнику.

7. Ретельно перемішуємо масу, щоб спеції рівномірно розподілилися. Наполягаємо заготівлю 30-40 хвилин.

8. Яскрава закуска для вашого столу готова! Ділите її на порції і подавайте до столу.