Салат з фунчозой – 10 рецептів в домашніх умовах з фото покроково

Салат з фунчозой і крабовими паличками в домашніх умовах

Ніжний домашній салат з цікавим поєднанням смаком виходить з тонкої рисової локшини і крабових паличок. Частування можна подавати до домашнього вечері або святкового столу. Страва приємно порадує ваших близьких!

Час приготування: 15 хвилин

Час приготування: 10 хвилин

Порцій – 2

Склад:

  • Фунчоза – 50 гр.
  • Крабові палички – 100 гр.
  • Огірок – 1 шт.
  • Кукурудза консервована – 100 гр.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Майонез для заправки.

Процес приготування:

1. Підготуємо необхідні продукти для приготування салату.

2. Фунчозу відразу заливаємо крутим окропом і наполягаємо її 5 хвилин. Після промиваємо локшину холодною водою.

3. Огірок розбираємо тонкими брусочками.

4. Крабові палички заздалегідь розморожуємо і нарізаємо невеликими кубиками.

5. Викладаємо подрібнені продукти в загальну миску. Сюди ж відправляємо і консервовану кукурудзу.

6. Доповнюємо масу фунчозой.

7. Заправляємо блюдо майонезом, солимо і перчимо його.

8. Ретельно розмішуємо вміст.

9. Яскравий домашній салат з рисової локшини готовий. Розкладайте частування по порційних тарілках і подавайте до столу!