Салат з фунчозой і крабовими паличками в домашніх умовах
Ніжний домашній салат з цікавим поєднанням смаком виходить з тонкої рисової локшини і крабових паличок. Частування можна подавати до домашнього вечері або святкового столу. Страва приємно порадує ваших близьких!
Час приготування: 15 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порцій – 2
Склад:
- Фунчоза – 50 гр.
- Крабові палички – 100 гр.
- Огірок – 1 шт.
- Кукурудза консервована – 100 гр.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Майонез для заправки.
Процес приготування:
1. Підготуємо необхідні продукти для приготування салату.
2. Фунчозу відразу заливаємо крутим окропом і наполягаємо її 5 хвилин. Після промиваємо локшину холодною водою.
3. Огірок розбираємо тонкими брусочками.
4. Крабові палички заздалегідь розморожуємо і нарізаємо невеликими кубиками.
5. Викладаємо подрібнені продукти в загальну миску. Сюди ж відправляємо і консервовану кукурудзу.
6. Доповнюємо масу фунчозой.
7. Заправляємо блюдо майонезом, солимо і перчимо його.
8. Ретельно розмішуємо вміст.
9. Яскравий домашній салат з рисової локшини готовий. Розкладайте частування по порційних тарілках і подавайте до столу!