Дуже яскрава і популярна ідея для святкової закуски – салат з курки, грибів і ананасів. Частування порадує соковитістю, цікавим смаком і привабливим зовнішнім виглядом. Можна подавати не тільки до урочистого столу, але і в рамках сімейного вечері. Оцініть оригінальну добірку з 8-і покрокових рецептів.
Листковий салат з куркою, ананасом і грибами
Консервовані ананаси чудово поєднуються з ніжним курячим м’ясом і грибами. З продуктів можна приготувати яскравий листковий салат. Така закуска відмінно підійде для святкового столу.
Інгредієнти на
8 порц.
- Курячий окіст 1 шт.
- Печериці свіжі 300 гр.
- Ананас консервований 250 гр.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Сир Пармезан (або інший твердий сир) 200 гр.
- Майонез столовий молочний 3 ст. л.
- Кріп ½ пучка
- Листовий салат 4 шт.
Процес приготування:
- Як приготувати салат з куркою, ананасом і грибами? Підготуємо всі інгредієнти за списком. Гриби і зелень гарненько промиваємо.
- Дрібно нарізаємо печериці і очищений ріпчасту цибулю.
- Підсмажуємо цибулю з грибами до м’якості і придбання легкого золотистого відтінку.
- У підсоленій воді відварюємо куряче стегно до готовності.
- Твердий сир натираємо на крупній тертці.
- Охолоджену курку звільняємо від шкіри. Далі м’ясо відокремлюємо від кісток і дрібно нарізаємо.
- Викладаємо половинку курячих шматочків на тарілку і обмазуємо їх майонезом.
- Наступним шаром викладаємо половинку грибів з цибулею.
- Викладаємо велику частину консервованих ананасів, попередньо нарізаних кубиками.
- Повторюємо шари. Викладаємо курку і знову обмазуємо майонезом.
- Далі кладемо гриби і ананаси.
- Обмазуємо шар майонезом і обсипаємо тертим сиром. Також обмазуємо майонезом краю.
- Посипаємо бічні частини подрібненим кропом.
- Прикрашаємо блюдо листям салату і подаємо до столу в охолодженому вигляді!
Салат з куркою, ананасом, грибами, сиром і яйцем
Яскрава закуска для вашого столу – салат з ананасів, курки, грибів, яєць і сиру. Просте у приготуванні блюдо виходить неймовірно корисним, смачним і соковитим. Подавайте на вечерю або у рамках святкового меню.
Час приготування: 40 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порцій – 4
Інгредієнти:
- Філе куряче – 1 шт.
- Гриби печериці – 300 гр.
- Ананаси консервовані – 1 банку.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Яйце – 3 шт.
- Сир твердий – 200 гр.
- Часник – 2 зубчики.
- Майонез – за смаком.
Процес приготування:
1. Подрібнюємо цибулю і обсмажуємо його з розділеними на кілька частин печерицями. Готуємо продукти до золотистого відтінку.
2. Курячу грудку відварюємо в підсоленій воді і ділимо на невеликі шматочки. Також чинимо і з курячими яйцями.
3. З’єднайте підготовлені продукти в глибокій мисці і доповнюємо їх крупно натертим сиром.
4. Сюди ж викладаємо нарізані шматочками консервовані ананаси, які попередньо відокремлюємо від соку.
5. Для заправки розмішуємо майонез з продавленными зубчиками часнику. Поливаємо блюдо заготівлею.
6. Апетитний і соковитий салат для вашого столу готовий!
Салат з куркою, грибами, ананасом і волоським горіхом
Смачний салат до святкового меню можна приготувати з курки, ананаса, грибів і волоських горіхів. Таке блюдо приємно здивує не тільки смаком, але і яскравим зовнішнім виглядом. Спробуйте!
Час приготування: 40 хвилин
Час приготування: 15 хвилин
Порцій – 6
Інгредієнти:
- Філе куряче – 350 гр.
- Ананаси консервовані – 1 банку.
- Печериці консервовані – 1 банку.
- Горіхи волоські – за смаком.
- Сіль – за смаком.
- Майонез – за смаком.
Процес приготування:
1. Куряче філе відварюємо до готовності в підсоленій воді, після охолодити його, нарізаємо дрібними шматочками і викладаємо половину першим шаром.
2. З банки з ананасами зливаємо сік. Сам продукт нарізаємо невеликими кубиками.
3. З грибів також зливаємо воду. Занадто великі гриби ріжемо.
4. Починаємо формувати шари. Курячий шар обмазуємо майонезом. Зверху кладемо частина грибів, ананасів. Повторюємо шари, обмазуємо знову майонезом і обсипаємо тертим сиром.
5. Далі листковий салат посипаємо подрібненими волоськими горіхами. Щоб вони краще трималися, на сир можна додати трохи майонезу. Яскрава закуска для вашого столу готова. Подавайте охолодженої!
Смачний салат з куркою, грибами, ананасом і кукурудзою
Легкий, соковитий, але в теж час поживний салат можна приготувати з курки, ананасів, грибів і кукурудзи. Беріть на замітку простий покроковий рецепт. Порадуйте себе і своїх близьких яскравим смаком.
Час приготування: 40 хвилин
Час приготування: 15 хвилин
Порцій – 4
Інгредієнти:
- Філе куряче – 200 гр.
- Гриби шампіньйони – 200 гр.
- Кукурудза консервована – 100 гр.
- Ананас консервований – 100 гр.
- Петрушка – 1 пучок.
- грецький Йогурт – 1 ст. л.
- Гірчиця діжонська – 1 ст. л.
- Каррі – 1 ч. л.
- Сіль – за смаком.
- Майонез – 2 ст. л.
- Перець чорний мелений – 1 ч. л.
- Масло вершкове – 30 гр.
Процес приготування:
1. Підготуємо необхідні інгредієнти. Куряче філе повністю розморожуємо. Гриби і зелень промиваємо під водою.
2. Підготовлені печериці ріжемо тонкими скибочками.
3. У сковороді розтоплюємо шматочок вершкового масла.
4. Занурюємо сюди нарізані гриби. Посипаємо їх сіллю і перцем.
5. Додаємо половинку від зазначеної кількості каррі.
6. Розмішуємо піджарку і готуємо до яскравого рум’янцю.
7. Промиту зелень дрібно нарізаємо ножем.
8. Куряче філе заздалегідь відварюємо, після остуджуємо і поділяємо на дрібні шматочки.
9. На дно великої тарілки викладаємо гриби.
10. Доповнюємо їх ананасами, нарізаними дрібними кубиками.
11. Сюди ж викладаємо петрушку.
12. Посипаємо продукти чорним перцем.
13. Зверху укладаємо курячі шматочки.
14. Посипаємо рештою каррі.
15. Поливаємо заготівлю гірчицею і майонезом і йогуртом.
16. З банки з кукурудзою обережно зливаємо рідину. Саму кукурудзу відправляємо в загальну посуд.
17. Вимішуємо частування і охолоджуємо його перед подачею.
18. Апетитний домашній салат готовий. Діліть його на порції і подавайте до столу!
Як приготувати салат з куркою, смаженими грибами і ананасом?
Оригінальне рішення для вашого сімейного столу – салат з курячого м’яса, ананаса і смажених грибів. Домашнє блюдо порадує яскравим виглядом, неймовірним соковитим смаком і поживними властивостями. Оцініть швидкий покроковий рецепт.
Час приготування: 30 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порцій – 4
Інгредієнти:
- Філе куряче – 1 шт.
- Гриби – 300 гр.
- Ананас консервований – 1 банка.
- Спеції – за смаком.
- Майонез – 2 ст. л.
Процес приготування:
1. Куряче філе розморожуємо, ретельно промиваємо під водою, після чого нарізаємо його кубиками дрібного розміру.
2. Добре промиті і нарізані гриби обсмажуємо до яскравого рум’янцю в рослинному маслі. Не забуваємо помішувати вміст.
3. Також чинимо і з курячим м’ясом. У процесі, обов’язково доповнюємо його спеціями. З’єднуємо обидва інгредієнта в одній тарілці, даємо їм охолонути.
4. З банки з ананасами зливаємо сік. Сам продукт розбираємо невеликими кубиками. Відправляємо їх в загальну масу.
5. Поливаємо інгредієнти двома столовими ложками майонезу. Перемішуємо і ставимо на годину в холодильник. Подаємо до столу яскравий салат в охолодженому вигляді.
Покроковий рецепт салату з куркою, ананасом, грибами і огірком
Соковитий і легкий салат для вашого сімейного столу можна приготувати з кількох яскравих інгредієнти: курки, грибів, ананаса і огірка. Оцініть простий кулінарний рецепт і здивуйте своїх рідних.
Час приготування: 30 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порцій – 4
Інгредієнти:
- Філе куряче – 350 гр.
- Гриби консервовані – 200 гр.
- Ананас консервований – 200 гр.
- Огірок свіжий – 1 шт.
- Сіль – за смаком.
- Майонез – 3 ст. л.
- Зелень для подачі.
Процес приготування:
1. У підсоленій воді відварюємо потрібну кількість курячого філе. Далі його остуджуємо і ріжемо дрібними шматочками.
2. З ананасів зливаємо сік. Сам продукт ріжемо невеликими кубиками.
3. Також чинимо і з маринованими грибами. Щоб було зручно зливати воду, можна скористатися ситом.
4. Гарненько промиваємо огірок і ріжемо його тонкої і не занадто довгою соломкою. Шкірку знімати не потрібно, кінчики відрізаємо по необхідності.
5. З’єднайте підготовлені інгредієнти в загальній мисці, заправляємо їх майонезом і розмішуємо. Подаємо страву до столу разом із зеленню.
Салат з куркою, ананасом, грибами і картоплею
Яскравий, смачний і поживний салат для вашого столу – з картоплі, курки, грибів і ананаса. Таке частування підійде як для святкового меню, так і для вечері в вузькому сімейному колі. Спробуйте!
Час приготування: 40 хвилин
Час приготування: 15 хвилин
Порцій – 2
Інгредієнти:
- Філе куряче – 150 гр.
- Гриби печериці – 120 гр.
- Ананас консервований – 100 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Картопля – 1 шт.
- Сир твердий – 80 гр.
- Майонез – 1 ст. л.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Масло рослинне – для смаження.
Процес приготування:
1. Підготуємо необхідні інгредієнти. Куряче філе і картоплю відразу відварюємо і остуджуємо, гриби гарненько промиваємо під водою.
2. Цибулю і печериці ріжемо дрібними кубиками.
3. Очищаємо відварну картоплю натираємо його на крупній тертці.
4. Також чинимо і з шматочком твердого сиру.
5. На дрібні шматочки розбираємо відварне філе і консервований ананас.
6. Гриби з цибулею смажимо до золотистого відтінку в рослинному маслі.
7. За допомогою формувального кільця викладаємо шари. Спочатку кладемо картоплю, обмазуємо її майонезом, солимо, перчимо і доповнюємо цибулею з грибами і шматочками ананаса.
8. Далі укладаємо куряче філе. Знову обмазуємо майонезом.
9. Посипаємо заготівлю тертим сиром.
10. Охолоджуємо салат, прикрашаємо зеленню за смаком і подаємо до столу. Готово!
Простий і смачний салат з куркою, ананасами, грибами і оливками
Яскравий за смаком і неймовірно поживний салат можна приготувати з курки, грибів, ананаса і оливок. Подавайте холодну закуску до сімейного вечері або свята. Беріть на замітку оригінальний покроковий рецепт в домашніх умовах.
Час приготування: 40 хвилин
Час приготування: 15 хвилин
Порцій – 4
Інгредієнти:
- Філе куряче – 300 гр.
- Гриби печериці – 300 гр.
- Ананас консервований – 500 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Оливки без кісточок – 1 банка.
- Майонез – за смаком.
Процес приготування:
1. Подрібнюємо гриби і обсмажуємо до золотистого відтінку разом з шматочками цибулі. Куряче філе заздалегідь відварюємо в підсоленій воді і охолодити.
2. Далі м’ясо птиці розбираємо на дрібні шматочки і кладемо їх разом з грибами в загальну тарілку.
3. З оливок зливаємо рідину. Сам продукт ділимо на половинки і відправляємо в загальну масу.
4. Доповнюємо підготовлені інгредієнти нарізаними кубиками ананаса.
5. Заправляємо частування майонезом, розмішуємо, охолоджуємо і подаємо до столу. Пробуйте соковитий салат і пригощайте близьких!