Салат з куркою і квасолею – 10 смачних рецептів з покроковими фото

Простий і смачний салат з куркою, квасолею і пекінською капустою

Готуємо легкий і свіжий салат з ніжного відвареного м’яса курка, квасолі і молодий пекінської капусти. Страва виходить настільки «повітряним», що підходить навіть для пізньої вечері, особливо, якщо заправити компоненти не майонезом, а нежирної сметаною або натуральним йогуртом без наповнювача.

Час готування – 50 хв.

Час приготування – 10 хв.

Порції – 6.

Склад:

  • Філе куряче – 300 гр.
  • Капуста пекінська – 300 гр.
  • Квасоля консервована біла – 250 гр.
  • Огірки – 300 гр.
  • Томати – 300 гр.
  • Яйця – 2 шт.
  • Майонез – 250 гр.
  • Сіль – за смаком.
  • Зелень – за смаком.

Процес приготування:

1. М’ясо промиваємо, зачищаємо від плівок і жиру, кладемо в каструлю і відварюємо до готовності в підсоленій воді (30-40 хвилин).

2. Готове філе виймаємо з бульйону, остуджуємо і ріжемо невеликими шматочками.

3. Зварені яйця очищаємо від шкаралупи і нарізаємо кубиками.

4. З качана капусти, знімаємо верхні заветренной листя, розрізаємо вздовж і шаткуємо тонкою соломкою.

5. Помідори ріжемо великими шматками.

6. Огірки нарізаємо кільцями, а після кожне колечко ріжемо на 4 частини (пол огірочка залишаємо для декору).

7. У великій салатниці з’єднуємо всі компоненти, а також додаємо квасолю (попередньо зливаємо рідину і промиваємо холодною водою), солимо і заправляємо майонезом.

8. Салат викладаємо на плоске блюдо гіркою, а з боків прикрашаємо півкільцями огірка. Приємного апетиту!