Простий і смачний салат з куркою, квасолею і пекінською капустою
Готуємо легкий і свіжий салат з ніжного відвареного м’яса курка, квасолі і молодий пекінської капусти. Страва виходить настільки «повітряним», що підходить навіть для пізньої вечері, особливо, якщо заправити компоненти не майонезом, а нежирної сметаною або натуральним йогуртом без наповнювача.
Час готування – 50 хв.
Час приготування – 10 хв.
Порції – 6.
Склад:
- Філе куряче – 300 гр.
- Капуста пекінська – 300 гр.
- Квасоля консервована біла – 250 гр.
- Огірки – 300 гр.
- Томати – 300 гр.
- Яйця – 2 шт.
- Майонез – 250 гр.
- Сіль – за смаком.
- Зелень – за смаком.
Процес приготування:
1. М’ясо промиваємо, зачищаємо від плівок і жиру, кладемо в каструлю і відварюємо до готовності в підсоленій воді (30-40 хвилин).
2. Готове філе виймаємо з бульйону, остуджуємо і ріжемо невеликими шматочками.
3. Зварені яйця очищаємо від шкаралупи і нарізаємо кубиками.
4. З качана капусти, знімаємо верхні заветренной листя, розрізаємо вздовж і шаткуємо тонкою соломкою.
5. Помідори ріжемо великими шматками.
6. Огірки нарізаємо кільцями, а після кожне колечко ріжемо на 4 частини (пол огірочка залишаємо для декору).
7. У великій салатниці з’єднуємо всі компоненти, а також додаємо квасолю (попередньо зливаємо рідину і промиваємо холодною водою), солимо і заправляємо майонезом.
8. Салат викладаємо на плоске блюдо гіркою, а з боків прикрашаємо півкільцями огірка. Приємного апетиту!