Салат з куркою, квасолею і консервованою кукурудзою
По-справжньому осінній салат з доступних і простих інгредієнтів, які знайдуться у кожного – швидко, смачно і ароматно. А нам знадобиться куряче філе, консервована квасоля і кукурудза, і трохи сезонних овочів.
Час готування – 50 хв.
Час приготування – 10 хв.
Порції – 6.
Склад:
- Філе куряче (велике) – 1 шт.
- Кукурудза консервована – 380 гр.
- Квасоля консервована – 220 гр.
- Огірки – 3 шт.
- Часник – 1 зуб.
- Майонез – 80 мл
- Зелень – за смаком.
- Спеції – за смаком.
- Сіль – за смаком.
Процес приготування:
1. Зубчик часнику очистити від лушпиння і пропускаємо через прес або дрібно шаткуємо за допомогою ножа.
2. Філе зачищаємо від плівок, сухожиль і жиру – відварюємо в підсоленій воді до готовності і після остуджуємо. Охолоджене м’ясо довільно подрібнюємо.
3. Огірки обполіскуємо під струменем води, обсушуємо за допомогою паперових рушників і нарізаємо кубиком.
4. Банку з квасолею обережно піднімаємо і зливаємо рідину.
5. Те ж саме робимо і з кукурудзою.
6. Зелень промиваємо і дрібно шаткуємо.
7. У глибокій салатниці відповідного розміру з’єднуємо всі компоненти, приправляємо улюбленими спеціями і сіллю, додаємо майонез і ретельно перемішуємо. Приємного апетиту!