Салат з куркою і квасолею – 10 смачних рецептів з покроковими фото

Салат з куркою, квасолею і консервованою кукурудзою

По-справжньому осінній салат з доступних і простих інгредієнтів, які знайдуться у кожного – швидко, смачно і ароматно. А нам знадобиться куряче філе, консервована квасоля і кукурудза, і трохи сезонних овочів.

Час готування – 50 хв.

Час приготування – 10 хв.

Порції – 6.

Склад:

  • Філе куряче (велике) – 1 шт.
  • Кукурудза консервована – 380 гр.
  • Квасоля консервована – 220 гр.
  • Огірки – 3 шт.
  • Часник – 1 зуб.
  • Майонез – 80 мл
  • Зелень – за смаком.
  • Спеції – за смаком.
  • Сіль – за смаком.

Процес приготування:

1. Зубчик часнику очистити від лушпиння і пропускаємо через прес або дрібно шаткуємо за допомогою ножа.

2. Філе зачищаємо від плівок, сухожиль і жиру – відварюємо в підсоленій воді до готовності і після остуджуємо. Охолоджене м’ясо довільно подрібнюємо.

3. Огірки обполіскуємо під струменем води, обсушуємо за допомогою паперових рушників і нарізаємо кубиком.

4. Банку з квасолею обережно піднімаємо і зливаємо рідину.

5. Те ж саме робимо і з кукурудзою.

6. Зелень промиваємо і дрібно шаткуємо.

7. У глибокій салатниці відповідного розміру з’єднуємо всі компоненти, приправляємо улюбленими спеціями і сіллю, додаємо майонез і ретельно перемішуємо. Приємного апетиту!