Як приготувати салат з сьомгою та сиром Філадельфія?
Сьомга і вершковий сир – один з найбільш смачних поєднань, яке тільки можна придумати. Тому салат з цими продуктами користується такою популярністю і часто присутній на наших столах. До того ж приготувати таку закуску зовсім нескладно, з цим завданням впорається кожен.
Час готування: 30
Час приготування: 30 хв
Порцій – 1
Склад:
- Сьомга слабосолона – 200 гр.
- Рис – 50 гр.
- Авокадо – 1 шт.
- Сир Філадельфія – 100 гр.
- Сир твердий – 60 гр.
- Майонез – 70 мл
- Лимон – 0,5 шт.
- Кріп – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Рис промийте і зваріть в підсоленій воді, остудіть.
Крок 2. Сьомгу наріжте невеликими кубиками, для декору залиште кілька тонких пластинок.
Крок 3. У миску викладіть сирний сир, добре розімніть його. Твердий сир натріть на дрібній тертці. Сирний сир змішайте з половиною тертого сиру і половиною майонезу.
Крок 4. Кріп помийте і дрібно наріжте, додайте його в сирно-майонезну масу, перемішайте.
Крок 5. Залишився майонез змішайте з вареним рисом.
Крок 6. Авокадо розріжте навпіл, видаліть кісточку, м’якоть наріжте кубиками. Авокадо збризніть лимонним соком, щоб воно не потемніло.
Крок 7. Всі інгредієнти готові, можна приступати до складання салату. На блюдо поставте кулінарне кільце. На дно викладіть половину сьомги, далі укладіть рис, наступним шаром покладіть авокадо. На авокадо викладіть сирно-сирну масу. Накрийте салат залишилася сьомгою.
Крок 8. На сьомгу нанесіть майонезну сіточку і посипте тертим сиром. При бажанні, можна додати трохи рубаного кропу. Акуратно зніміть кулінарне кільце.
Крок 9. З пластинок сьомги скрутіть трояндочки, покладіть їх на салат, доповніть декор скибочкою лимона і можна подавати страву до столу.